”Mami, îmi cer iertare că mor!” Cu ultimele puteri, un suflet de 5 ani răpus de cancer i-a cerut iertare mamei că viața lui a costat prea mult

0 61

Charlie Proctor, un băiețel de cinci ani a murit, răpus de cancer, în brațele mamei sale. Cu ultimele puteri a reușit să îngâne ultimele cuvinte! Iar ultimele cuvinte au fost: Mami, îmi cer iertare că mor! Imi cer iertare pentru asta!”.

Lui Charlie Proctor i s-au mai dat doar câteva zile de trăit, după ce a fost diagnosticat cu o tumoare rară la ficat.  

Mama sa, Amber Schofield, în vârstă de 24 de ani, a strâns bani pentru un tratament în Statele Unite ale Americii. Pentru că mama nu a reușit să strângă decât jumătate din suma pentru tratament, micuțul Charile a murit, cerându-i iertare mamei sale pentru că tratamentul lui a fost prea scump!

Când viața copilului tău ”costă”… dolari

Micuțul Charlie i-a cerut iertare mamei sale pentru lovitura care s-a abătut asupra familiei, pentru că suma necesară unui transplant de ficat și al unui tratament în Statele Unite a fost peste puterile familiei.

De luna trecută, de când lui Charlie nu i s-au mai dat decât câteva zile de viață, mama lui s-a chinuit să strângă suma de 855,580 de dolari. Cu ajutorul prietenilor pe Facebook și a campaniei social-media de strângere de fonduri, familia nu a reușit să strângă decât jumătate din sumă.

Iar când viața unui suflet inocent depinde de o sumă bani, cinica moarte are șanse mari de a învinge! Și a făcut-o lăsând un gol… care nu are preț!

Micuțul Charlie Proctor a fost un luptător. Timp de patru ani s-a războit cu o formă rară de cancer la ficat. 

Părinții au luptat și ei să strângă suficienți bani pentru un transplant de ficat în Statele Unite, dar au putut strânge doar jumătate din cei 855,580 dolari necesari pentru ca Charlie să primească o nouă șansă la viață.

Părinții i-au înștiințat pe prietenii virtuali care au fost alături de Charlie în această luptă. Tatăl său a scris: ”Noaptea trecută, la 23:14, cel mai bun prieten, întregul meu univers, Chralie, și-a dat ultima suflare! A adormit în pace, cuibărindu-se, ca întotdeauna, în brațele mamei lui, și cu brațele mele în jurul lor… Lumea aceasta a pierdut un băiețel minunat!”, a scris tatăl îndurerat!


Pe Charlie Proctor, boala nu l-a învins! A trăit-o până în ultima clipă ca oricare băiețel ”normal” de vârsta lui: a mers la școală, a râs, a sperat! 

 Charlie Proctor, nu trebuie să ceri nimănui iertare! Ci lumea întreagă – ție! 

sursa: dailymail

Recomandari