Mama se uită cu mândrie către fiul ei, dar ce fac cei doi câteva clipe mai târziu e de necrezut

0 30

Concurenţii participanţi în cadrul concursurilor de talente încearcă de fiecare dată să aducă un număr inedit care să-i impresioneze in mod placut atât pe membrii juriului cât şi pe cei din sala.

Alla Novikova şi fiul său Daniel se număra printre acei concurenţi care ştiu să aducă în scenă o notă de bună dispoziţie şi bucurie deplină pentru un lucru împlinit. Momentul lor de dans din ediţia a 11-a a concursului „America’s Got Talent” a constituit cu adevărat esenţa relaţiei cu totul speciale dintre cei doi într-o reprezentaţie de zile mari.

Daniel mărturiseşte în faţa juriul că el a fost cel care a îndemnat-o pe mama lui să i se alăture în această provocare inedită, iar faptul că amândoi iubesc muzica şi dansează cu multă bucurie şi pasiune pe scenă este cu atât mai admirabil.

De la primele acorduri muzicale cei doi parteneri de dans reuşesc să capteze atenţia tuturor celor care îi privesc cu multă admiraţie şi încântare aplaudându-i fără încetare. Coregrafia extraordinară care cuprinde paşi de dans învăţaţi cu multă perseverentă reuşeşte să aducă în concurs o atmosferă de bună dispoziţie şi rafinament.

Vestimentaţia elegantă, mişcările pline de graţie şi frumuseţe au reuşit să impresioneze atât juriul, cât şi publicul spectator. Toată admiraţia pentru această mamă care îl călăuzeşte pe Daniel pe calea pasiunii sale şi de asemenea aceeaşi admiraţie pentru fiul care îşi preţuieşte mama oferindu-i o lecţie de cavalerism adevărat.

Recomandari