Mama politistului Gigina: Cine sta cuminte pe bancheta din spate a masinii traieste frumos

0 17

Carmen Gigina, mama lui Bogdan Gigina, politistul care si-a pierdut viata in timp ce facea parte din coloana oficiala a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a reactionat la decizia de ieri a Senatului care l-a scapat pe Oprea de urmarirea penala a DNA.

Cel care fura o gaina este hot ,este supus legilor acestei tari si inchis.Cea care fura un manunchi de flori in speranta de a duce o piine pe masa copiilor care tremura de foame este hoata si supusa acelorasi legi. Cel care sta cuminte pe bancheta din spate a masinii nefacindu-se vinovat de nimic, traieste frumos, vazindu-si linistit de viata, ba chiar se plinge de cosmarul trait….” a scris mama lui Bogdan Gigina, pe contul sau de Facebook.

Plenul Senatului a respins ieri cererea DNA de urmarire penala a senatorului Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier, acuzat de ucidere din culpa in dosarul mortii lui Bogdan Gigina, cu 73 voturi „impotriva” si 45 „pentru”.

Gabriel Oprea a declarat ieri, inaintea votului Senatului, ca „aflat pe bancheta din spate nu puteam sa comit ucidere din culpa” si ca gropile au fost prost semnalizate, aceasta fiind principala cauza a accidentului.

Recomandari