Mamă a 4 copii și victimă a violenței domestice a decis să își schimbe radical viața: s-a transformat în femeia-vampir

0 37
Mamă a 4 copii și victimă a violenței domestice a decis să își schimbe radical viața: s-a transformat în femeia-vampir | Galerie foto înainte și după schimbare

Este imposibil de trecut cu vederea pe stradă. Este femeia care a decis să își schimbe radical viața după ce un soț agresiv i-a distrus aproape toată demnitatea de femeie și i-a învinețit fiecare parte a corpului. Schimbarea ei este atât de șocantă încât sperie pe oricine. Deși astăzi pare nevasta diavolului, care a împrumutat o mască din filmele cu vampiri, la cei 40 de ani, María José Cristerna păstrează dincolo de privirea rece și corpul tatuat o simplitate duioasă cu care își educă cei patru copii.

Totul a început după divorțul de soț. S-a căsătorit la 17 ani, ”de singurătate” spune ea, și într-un moment în care părinții ei se despărțiseră. S-a îndrăgostit orbește și după numai un an, soțul a început să își exprime dragostea prin bătăi zilnice. ”Eram foarte îndrăgostită de el, dar a început să mă maltrateze, pumni, picioare, chiar mi-a provocat nașterea prematură a fiicei mele”, mărturisește María José, în presa internațională.

maria-jose-cristerna-5Ultima picătură a fost în momentul în care însărcinată fiind cu cel de-al patrulea copil, soțul i-a spart capul cu un capsator de birou în timp ce femeia desena, așa cum făcea de obicei pentru a se refugia de bătăile bărbatului.
Din nou singură, María José a decis că e timpul pentru o schimbare. Și astfel a început să se tatueze.

maria-jose-cristerna-1999Cerneala din piele a devenit un fel de drog pentru ea și nu s-a oprit până nu și-a acoperit aproape integral corpul. A continuat cu implanturi de titaniu, și-a pus coarne pentru că spune ea, sunt un simbol al puterii, devenind astfel în scurt timp femeia-vampir din Mexic.”Coarnele sunt un simbol al puterii. Mi-au făcut implantul fără anestezie. Culoarea ochilor am schimbat-o pentru așa mi-am dorit dintotdeauna să am ochii, mi-au făcut și canini. De mică sunt pasionată de vampiri”, explică într-un interviu María José Cristerna.

maria-jose-cristerna-inainteCei patru copii ai femeii, Silvana, Samantha, Guillermo și Ismael sunt conștienți că mama lor este diferită de celelalte mame și o apără de fiecare dată când aud un comentariu răutăcios. Este rezultatul educației pe care María José le-a oferit-o singură copiilor. ”Familia mea a fost și este catolică. Am studiat într-un colegiu religios, m-am îndrăgostit, m-am căsătorit pură la 17 ani, am studiat. Am vrut s fac lucrurile bine în viață și asta îi învăț și pe copii mei”, a precizat femeia.maria-jose-cristerna-2

Astăzi, María José Cristerna este avocat de profesie, deține un salon de tatuaje și a regăsit dragostea în brațele unui coleg de muncă. Femeia se declară pe deplin împlinită, deși imaginea sa șochează, iar lumea o strigă femeia-vampir.

Recomandari