Malin Bot a reusit sa intre in direct la Antena 3 si sa-l faca de ras pe Voiculescu: „Infractorule, plateste prejudiciul”

0 55

Malin Bot a reusit sa intre in direct la Antena 3 in timp ce postul transmitea din fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ). Bot s-a postat langa reporterul Roxana Ciuca si i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu.

„Felix, plateste prejudiciul! Plateste prejudiciul de 51 de milioane! Voiculescu, infractorule, plateste prejudiciul”, a strigat Malin Bot din spatele Roxanei Ciuca. Mesajul a fost auzit de telespectatorii postului condus de Gadea.

Un grup de protestatari se afla in fata ICCJ unde are loc cel de-al doilea termen al dosarului DGASPC, in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta de instanta suprema la 3 ani si 6 luni de inchisoare.

In motivarea deciziei de condamnare, magistratii de la ICCJ arata ca liderul PSD a adoptat o conduita nelegala, antisociala si imorala in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute.

„Inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, prin instigarea inculpatei Alesu Floarea de a-si incalca atributiile de serviciu, in sensul mentinerii in functie a celor doua angajate, Botorogeanu Adriana si Stoica Anisa Niculina, cunoscand ca acestea nu se prezinta la serviciu si isi incalca atributiile de serviciu prevazute in contractul individual de munca si fisa postului, nu a facut decat sa adopte o conduita nelegala, antisociala si imorala, in dezacord cu rangul demnitatii publice detinute, cu gradul de reprezentare si cu increderea oferita de cetateni in procesul electoral, fapt care a condus la o atingere a prestigiului functiei exercitate si a bunei desfasurari a relatiilor sociale din cadrul institutiilor publice”, se arata in motivarea judecatorilor.

Magistratii au mai spus ca gradul de pericol social al faptelor este evidentiat de „modul in care functionari din cadrul institutiilor publice, incalcandu-si obligatiile de serviciu, accepta sa savarseasca fapte de natura penala sub diferite pretexte, lasandu-se influentati si intimidati de modul in care un presedinte de Consiliu Judetean intelege sa-si exercite autoritatea, puterea si influenta in scopuri nelegale”.

Recomandari