Magda Vasiliu: „Nemaisuportand sa vad postări cu Olivia Steer si dr. Craiu, m-am decis sa urmăresc si eu fragmentul de emisiune…Italienii au fost drastici. Au dat o lege clara… Nu e vaccinat copilul, plătești. Sute de euro de copil…. Vreo 500…Ce am mai remarcat însă la emisiunea respectiva e ca Olivia Steer e …”

0 53

Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au produs o emisiune de senzație la Pro Tv, joi. Medicul i-a demonstrat pas cu pas Oliviei că greșește.

Mihai Craiu, citat de stiripesurse.ro.: În prezent există o epidemie de rujeolă în România. Sunt 16.000 de cazuri de rujeolă, din septembrie 2016, și sunt 62 de decese. Din toți cei 62, există 61 de nevaccinați și un vaccinat, care însă prezenta alte comorbități. În aceste cazuri, picătura care a umplut paharul a fost rujeolă.
Magda Vasiliu: „Nemaisuportand sa vad postări cu Olivia Steer si dr. Craiu, m-am decis sa urmăresc si eu fragmentul de emisiune…Italienii au fost drastici. Au dat o lege clara… Nu e vaccinat copilul, plătești. Sute de euro de copil…. Vreo 500…Ce am mai remarcat însă la emisiunea respectiva e ca Olivia Steer e …”

Olivia Steer: Domnul doctor trebuie să precizeze că există 2 tipuri de vaccin, virusul sălbatic și virusul derivat din vaccin. Se știe sau s-a analizat dacă virusul cu care au fost infestați acei copii provine din vaccin sau este sălbatic? Ca să știm și noi dacă nu cumva tocmai vaccinații îi îmbolnăvesc pe cei nevaccinați.

Mihai Craiu: Asta este una din ipotezele favorite ale fanilor doamnei Steer și a celor care se opun vaccinării. În vaccin există o tulpină atenuată a virusului rujeolos, care se comportă ca un sparring-partner, el mimează, dar nu te omoară. Știe când ne întâlnim cu virusul rujeolos să-l țină la poartă. Trebuie să spunem că 9 din 10 copii care nu sunt vaccinați, dacă se întâlnesc cu un copil bolnav, și este de spus că nici nu trebuie să se întâlnească, pentru că virusul trăiește zeci de minute și ore pe suprafețe, adică dacă eu îmi duc copiii la grădiniță, după ce a venit copilul altcuiva, care era bolnav, pentru că așa a decis părintele lui că nu trebuie vaccinat, e posibil ca 9 din cei 10 să se îmbolnăvească, e extrem de contagios. Cred că pentru bolile care omoară este absolut necesară vaccinarea.

Magda Vasiliu Stoian: „Nemaisuportand sa vad postări cu Olivia Steer si dr. Craiu, m-am decis sa urmăresc si eu fragmentul de emisiune…. Si uitându ma eu așa cum fiecare își susținea punctul de vedere (Olivia Steer foarte emoțional, Dr Craiu foarte calm) mi a venit in minte prospectul de la Paracetamol, apoi cel de la Panadol Baby…

Alergii, pete pe piele, insuficienta hepatica, colica renala, coma… Iar in caz de supradozaj, deces…. Si vorbim despre un medicament uzual, care se ia fără rețeta….

Ca vaccinurile pot da reacții adverse, e normal. Dar și paracetamolul da…. Am fost si sunt provaccinare… Mi se pare anormal sa mori de pojar sau TBC in secolul in care trăim…..

Vaccinarea nu poate fi o chestiune de alegere individuala atâta timp cat consecințele nevaccinarii nu sunt individuale… O epidemie nu e o chestiune individuala… Ok, vreau sa fumez 2 pachete de țigări pe zi, sa mănânc doar porc si cartofi prăjiți si sa beau pana uit cum ma cheamă, e o chestiune individuala…

Daca ma îmbolnăvesc si mor e fix problema mea… Nu contaminez pe nimeni… In schimb, daca refuz un vaccin, ma îmbolnăvesc, contaminez inca o suta de oameni din care moare chiar si unul singur, e o problema colectiva!

Vaccinarea nu ar trebui sa fie o chestiune de alegere personala. Italienii au fost drastici. Au dat o lege clara… Nu e vaccinat copilul, plătești. Sute de euro de copil…. Vreo 500…Ce am mai remarcat însă la emisiunea respectiva e ca Olivia Steer e frumoasa”.

Recomandari