MAFIA PSD la CCR. Cristina Tarcea dezvaluie ca a fost nevoita sa se intalneasca „pe intuneric” cu sluga Valer Dorneanu. Amanunte incendiare!

0 50

Presedintele ICCJ, Cristina Tarcea, a dezvaluit, miercuri, la iesirea de la audierile din Consiliul Superior al Magistraturii, ca a avut o discutie ”pe intuneric” cu presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, despre decizia CCR privind completurile de cinci judecatori. Mai mult, ea a fost pusa sa-si lase telefonul in anticamera.

”Cu domnul Valer Dorneanu am discutat despre completurile de 5 judecatori la foarte scurt timp dupa ce s-a pronuntat decizia prin care s-a constat conflictul juridic de constitutionalitate. Singurul lucru pe care pot sa vi-l spun acum este ca a fost o discutie in care am fost pusa sa-mi tin telefonul in anticamera, iar discutia s-a purtat pe intuneric. Atat de intuneric incat la final am luat haina domnului Dorneanu pe mine. Discutia cu domnul Ciorbea a fost foarte recenta si a vizat completurile de 3 judecatori. Amanunte o sa va dau cu alta ocazie”, a declarat Cristina Tarcea.

Magistratul a mai subliniat ca nu a inteles de ce discutia s-a derulat in aceste conditii.

Intrebata care a fost scopul intalnirii cu Valer Dorneanu, Tarcea a raspuns: ”o justificare a deciziei CCR pronuntata pe completurile de 5 judecatori”.

Presedinta ICCJ, Cristina Tarcea, l-a acuzat, miercuri, pe seful partidului de guvernamant, Liviu Dragnea, ca se afla in spatele actiunii disciplinare care o vizeaza. Ea a declarat ca aceasta actiune reprezinta un „abuz” si a promis dezvaluiri „interesante”.

Tarcea este audiata miercuri de sectia de judecatori a CSM. ”Este un abuz. In ultima vreme tot vorbim despre abuzuri, trebuie sa ne uitam foarte atent la toate institutiile care comit abuzuri. O sa vedeti de ce apreciez ca este un abuz”, le-a spus Tarcea jurnalistilor.

Intrebata cine s-ar afla in spatele acestui „abuz”, Tarcea a rapuns, aratand cu degetul: „O, Doamne! Va mai aduceti aminte de declaratiile politice din august si septembrie ca la Inalta Curte se refuza a se aplica legea? Va mai aduceti aminte de interesul direct al presedintelui Camerei Deputatilor in organizarea completurilor de 5 judecatori? De aceea am spus ca am multe declaratii interesante de facut despre o discutie pe care am avut-o cu presedintele Curtii Constitutionale legat de constatarea conflictului de constitutionalitate, despre o discutie la fel de interesanta cu domnul Ciorbea. Dar toate la timpul lor”.

Sectia pentru judecatori a CSM discuta, miercuri, actiunea disciplinara exercitata in decembrie 2018 de Inspectia Judiciara pe numele Cristinei Tarcea.

Recomandari