„Mafia gunoaielor” a dat de dracu’. Clotilde dezvaluie o actiune tipic mafiota si declanseaza procedura de desfiintare a operatorului de salubrizare

17

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca razboiul cu „mafia gunoaielor” a juns intr-o noua faza, si mai grava. Ea acuza Romprest ca arunca gunoaie pe strazi in locul celor pe care le ridica o alta firma de salubrizare si ca muncitorii acestei firme sunt „amenintati”.

„Hai sa va explic cum lucreaza Mafia in ajunul Craciunului. Operatorul de servicii de salubrizare a inceput din nou santajul si de aseara nu mai ridica gunoiul stradal necontrolat. A vazut ca nu le merge cu facturi ilegale date spre plata catre primarie si a decis din nou sa lase gunoiul pe strada.

Eu n-am stat sa ma milogesc de el sa-si respecte contractul si am inceput o actiune de ridicare a gunoiului stradal cu o alta firma de salubrizare. Si ce credeti? Firma respectiva ridica gunoiul iar operatorul de servicii de salubrizare care nu-si respecta contractul arunca in urma lor alt gunoi. Cu alte cuvinte: acolo unde noi strangem vin altii si arunca in urma noastra gunoiul. Au inceput sa ameninte si muncitori. Eu nu sunt deloc impresionata de aceste practici si voi depune la parchet plangeri penale impotriva prestatorului de servicii de salubrizare.

Apoi, voi inainta catre Ministerul Mediului o plangere de ridicarea licentei pentru prestatorul santajist.

De asemenea, am inceput procedurilor de reziliere a contractului de salubrizare cu acesta. Daca Mafia gunoaielor a ales sa ne distruga acest Craciun eu le transmit ca au ales foarte prost”, a scris Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a facut luni dezvaluiri grave din culisele razboiului pe care il duce cu „mafia gunoaielor”. Ea a vorbit si despre uriasa campanie mediatica dusa impotruva ei pentru a se cuminti si a achita facturile catre „mafie”.

„O familie de 4 persoane din Sectorul 1 plateste anual peste 5.400 de lei, cu aproape 4.000 de lei mai mult decat o familie similara din Sectorul 3. Si costurile au crescut. Gunoiul nu este gratuit, nimic nu este gratuit. Primaria renunta la servicii vitale pentru a cotiza la costurile exagerate ale salubritatii.

(….) Noua administratie a descoperit ca facturile operatorului de salubrizare nu erau corecte. Suprafata care figura ca spalata in facturi era de trei ori mai mica.

Fiind vorba de facturi pe bani publici, primaria nu poate achita facturi pe care le stie gresit intocmite, care factura servicii inexistente”, a spus Armand in inregistrare.

Ea a facut referire si la atacurile mediatice la care este supusa. Principalele atacuri au venit din partea Romania TV, Antena 3, stiripesurse.ro, DC News, gandul.info si alte publicatii apropiate de PSD.

„Zeci de titluri false si emisiuni despre mine specializate in denigrare. N-am raspuns si nu voi raspunde acestor mercenari ai presei. Sunt de parere ca asemenea lucruri trebuie lamurite in Justitie. Pentru ca nimeni sa nu mai pateasca ceea ce am patit eu in ultimele saptamani. Insa, aceasta campanie de denigrare n-a fost singura metoda de intimidare a Mafiei. Au incercat prin diversi functionari publici si angajati ai Primariei sa saboteze orice initiativa de ridicare a gunoiului de catre alte firme de salubrizare”, a spus primarul Sectorului 1.

Ea  a dezvaluit ca au fost angajati care au intrat in biroul sau pentru a o inregistra ilegal si apoi „au transmis mercenarilor de presa conversatia”.

„Am fost urmarita si fotografiata de cei care au impresia ca voi fi speriata si ca voi plati bani grei pentru niste servicii nelegale si inexistente. Si n-am renuntat. Ar fi prea usor sa luam credite de sute de milioane de lei in numele locuitorilor Sectorului 1 ca sa platim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, sa ne predam in fata santajului, sa abdicam de la demnitatea noastra de cetateni liberi”, a subliniat Armand.

„Am dus lupte grele cu: operatorul de salubritate, functionarii publici loiali fostei administratii si cu mercenarii de ”presa” care s-au dezlantuit cu campaniile de dezinformare. Eu zic ca e semn bun. Toate aceste reactii furibunde sunt pentru ca in Primaria Sectorului 1 s-a inchis robinetul care alimenta cu bani publici diverse grupuri de interese. Iar pentru asta am deranjat foarte multa lume. Nu mai merge nici cu santajul sau dezinformarea. Iar luptele nu s-au incheiat. Vor urma altele si mai crunte. Si eu voi fi tot aici. Pentru ca mie imi place sa lupt, nu sa inchid ochii si sa plec capul in fata nedreptatii. Ar fi prea usor sa luam credite de sute de milioane de lei in numele locuitorilor Sectorului 1 ca sa platim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, sa ne predam in fata santajului, sa abdicam de la demnitatea noastra de cetateni liberi.

In acest moment gunoiul stradal necontrolat este ridicat de pe strazile sectorului 1. Sper ca conducerea firmei de salubrizare a inteles ca Primaria este un client care plateste 200 de milioane de lei anual catre firma lor. Cu un astfel de client orice firma trebuie sa se comporte foarte corect”, a explicat Armand pe Facebook.

Recomandari