Madonna, topless la 61 de ani. Cum arată cântăreaţa şi ce au spus fanii

Madonna, „regina muzicii pop” a postat pe una din reţelele de socializare o fotografie cu ea în oglindă, purtând doar slip.

Madonna este una dintre cele mai faimoase şi iubite cântăreţe internationale care a ştiut să se reinventeze şi să păstreze atenţia presei şi a publicul ei. Pe lângă carieră de exepţie pe care o are în spate, la 61 de ani, Madonna se poate mândri cu un corp de invidiat. Şi chiar o face. Cântăreaţa a postat pe reţelele de socializare o fotografie în oglindă, tip selfie, în care se poate vedea că poartă doar slip.

„WOW, are un corp mai bun decât majoritatea femeilor. Ştiu că se va lovi de un val de ură. Madonna, arăţi fabulos!” – a fost una dintre multele reacţii admirative ale fanilor de pe Instagram.

În fotografie, Madonna se sprijină de o cârjă, în timp ce îşi acoperă cu ambele mâini părţile indecente ale corpului.

 „Fiecare dintre noi are o cârjă”, a scris aceasta în dreptul fotografiei care a făcut adevărate furori în mediul online.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Jul 6, 2020 at 7:10pm PDT

Vedeta în vârstă de 61 de ani se recuperează fizic după un accident pe care l-a suferit la un genunchi în luna martie.

Madonna a dezvăluit că a suferit de COVID-19 la începutul lunii martie, la încheierea turneului său la Paris, de aceea i-au fost detectaţi anticorpi la testul pentru coronavirus.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More