Mădălina Ghenea are un nou iubit. A publicat poze cu el. Galerie Foto

0 60

Deși s-a despărțit recent de designer-ul german, Philipp Plein, Mădălina Ghenea pare să fie fericită în brațele altui bărbat. Ea a publicat o serie de fotografii dintr-o vacanță în Grecia, acolo unde se află acum și s-a pozat alături de un bărbat, a cărui identitate nu a dezvăluit-o.

O mână, o siluetă, un obraz. Sunt singurele indicii pe care Mădălina le dă referitor la bărbatul care se pare că o face fericită. ”Vă iubesc pe toți. Fericită” sau ”Îndrăgostiți de”, a scris ea alături de câteva imagini recente din Vouliagméni, Grecia.

”Nu se supăra că îl pui tot timpul tăiat? Poți să pui poza întreagă, nu ne supărăm! Sau măcar un tag”, i-a scris o amică virtuală, în timp ce o alta sugerează că Mădălina ar folosi o altă tactică, postând imagini mai vechi, poate cu un fost iubit: ”Am imprsia că această poză nu este recentă. u bag mâna-n foc, evident, dar parcă am mai văzut-o acum ceva timp…”

”Îndrăgostiți de Vouliagméni, Greece”

S-a despărțit recent de Philipp Plein

Mădălina Ghenea s-a despărțit recent de Philipp Plein, cu care a avut o relație tumultoasă de doar două luni. Mădălina Ghenea a mers, de curând, la un cabinet din Los Angeles, pentru a-şi scoate cele două tatuaje pe care le-a făcut de dragul lui Philipp Plein. În timpul relaţiei, cei doi îşi tatuaseră numele celuilalt, dar şi o cruce pe degetul inelar, ca un fel de legământ care să-i unească pe viaţă. Nu a fost însă să fie, iar cei doi s-au despărţit după doar două luni de relaţie, pentru că el s-a împăcat cu fosta iubită, o rusoaică.

Gerard Butler încă o iubește

Fără doar și poate, Mădălina Ghenea a avut doar relații controversate, începând cu omul de afaceri Dragoș Săvulescu, unul dintre foștii acționari ai clubului Dinamo, și terminând cu designer-ul german, Philipp Plein, însă mediatizate intens au fost cele cu actorii Leonardo DiCaprio și Gerard Butler.

Acesta din urmă s-a întâlnit vara trecută cu un cuplu de români, cu care a intrat în discuții. Din vorbă în vorbă, Gerard a aflat că cei doi sunt de pe aceleași meleaguri cu fosta lui iubită și imediat s-a schimbat la față. În sensul bun, căci, a reacționat cu entuziasm, afirmând că dragostea vieții lui este din România, făcând referire la Mădălina. „No way!!! Love of my life is from România” (n.r. Nu pot să cred! Dragostea vieții mele este din România), le-a spus unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume, care apoi încheiat imediat discuția despre Ghenea

Recomandari