Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo au lucrat impreuna. Ce spune romanca despre comportamentul lui

0 56

 In prezent, Cristiano Ronaldo se afla implicat intr-un mare scandal de viol care ar fi avut loc in anul 2009.

O tanara il acuza pe celebrul fotbalist de viol. Intamplarea ar fi avut loc in 2009. Cei doi s-au distrat in club alaturi de prieteni, apoi au mers in apartamentul lui. Acolo ar fi avut loc presupusul viol. Dar vedetele care il stiu pe jucator sar in apararea lui. Dupa ce fosta lui logodnica si Anamaria Prodan au vorbit despre el, o face si Madalina Ghenea.

Aceasta si Cristiano Ronaldo au lucrat impreuna in urma cu cativa ani. Cei doi au fost pe platourile de filmare impreuna, chiar daca a fost pentru putin timp. Madalina Ghenea spune despre jucator ca este “om de mare caracter, un familist convins”, dar că “este incredibil ce am citit”, informeaza prosport.ro.

Cristiano Ronaldo a ales-o pe Mădălina Ghenea să promoveze alături de el primul său parfum botezat „Legacy” sau „Moştenirea”. Acest lucru s-a intamplat in urma cu aproape 3 ani, in 2015. Cei doi au petrecut patru ore impreuna la filmarile pentru spotul publicitar.

Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo au lucrat impreuna

https://www.instagram.com/p/7bIsu4hpTQ/?utm_source=ig_embed

„Pentru mine este incredibil ce am citit. Am filmat o reclamă pentru un parfum cu el şi am rămas cu o impresie excelentă. Este un om de mare caracter, un familist convins. Dacă a încercat să-mi facă avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevărat profesionist”, a declarat românca în presa italiană.

La cazul lui Cristiano Ronaldo se adună si mai multe probe. Scandalul a început cu dezvăluirile nemţilor de la Der Spiegel. Acestia au obţinut atât mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul e de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii.

Apoi avocatul lui Mayorga a dezvăluit că a mai găsit o altă victimă a lui Ronaldo, pe care Cristiano ar fi forţat-o să întreţină relaţii sexuale în Londra, în 2009. S-a mai vorbit despre existenţa altor două fete care au trecut prin această situaţie.

Recomandari