Madalin Ionescu, MESAJ DUR: „Oricata performanta ai reusi, vei avea mari probleme daca nu posezi un talent special: „pupatul in cur”.”

Madalin Ionescu, MESAJ DUR pe FACEBOOK: „Oricata performanta ai reusi, vei avea mari probleme daca nu posezi un talent special: „pupatul in c..”.”

Madalin Ionescu a transmis un mesaj radical in mediul online! Fostul prezentator TV si-a expus parerea categorica despre o problema delicata a vremurilor noastre.

„În România oricât de genial ai fi, oricât de eficient, oricâtă performanță ai reuși, vei avea mari probleme dacă nu posezi un talent special: „pupatul în c..”. În absența acestei „abilități” te vei lovi deseori de conspirația mediocrităților!

Ca să te ridici deasupra acestui val toxic, trebuie să-ți dezvolți la maxim calitățile de strateg și să te înarmezi cu o răbdare nesfârșită… A … și uneori să-i pupi în fund inclusiv pe cei care pupă în fund !????”, a scris Madalin Ionescu pe pagina sa de socializare.

Cristina Siscanu Ionescu si Madalin Ionescu sunt casatoriti din anul 2011 si au impreuna o fetita, pe nume Petra. Omul de televiziune traverseaza cea mai frumoasa perioada dupa cativa ani complicati, in care a trecut printr-un divort, urmat de un proces de custodie care i-a expus copiii mai mult decat si-ar fi dorit.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More