Macovei: „Cea mai plauzibilă versiune – Dan Condrea a fost scos din țară”

0 55

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat la RFI că are „dubii” că persoana decedată duminică seara în accidentul din Ilfov ar fi Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ne inforează Cotidianul.ro

„Acum ar trebui să facă foarte multe autorităţile. În primul rând, trebuie să ştim dacă acel cadavru este chiar el şi se poate lua ADN-ul şi se verifică asta sau el a fost scos sau a plecat din ţară, tocmai pentru a nu da declaraţii. Eu cred că asta este în acest moment cea mai plauzibilă versiune. Deci ADN şi să ne spună clar cine este cel de acolo”, a declarat Macovei.

Întrebată dacă personal are dubii că e vorba de corpul lui Dan Condrea, Monica Macovei a răspuns: „Da, am dubii, da. Am dubii, pentru că faţa este de nerecunoscut. Momentul este iarăşi unul foarte important, urma să fi dat declaraţii, poate că unii vor să nu dea declaraţii sau el n-ar fi vrut să dea declaraţii. Cred că era un moment în care dispariţia lui, nu fizică, ci din România, ar opri multe lucruri”.

Chestionată ce efecte are decesul lui Dan Condrea, dacă se confirmă oficial că e vorba de el, asupra anchetei în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale aceasta a spus: „E posibil să limiteze informaţiile la care procurorii trebuie să ajungă pentru a face ancheta mai departe”.

Sursa: Cotidianul.ro

Recomandari