Lună Nouă în Săgetător, fenomenul care aduce schimbări majore în viaţa zodiilor. Va avea loc la finalul lunii noiembrie

Un nou fenomen astrologic va avea loc la finalul lui noiembrie. Va fi Lună Nouă în Săgetător pe 26 noiembrie, zi din care se vor schimba foarte multe lucruri în viețile zodiilor. Se vor schimba raporturile de forțe dintre oameni, iar cei care sunt în așteptarea unei decizii importante din punct de vedere profesional vor avea, de ce nu, câștig de cauză.

Lună Nouă în Săgetător pe 26 noiembrie 2019

Luna Nouă din 26 noiembrie își va pune amprenta asupra vieții sentimentale a tuturor, îi va răscoli pe cei mai mulți nativi în perioada imediat următoare. Berbecii vor fi din ce în ce mai pregătiți să ia taurul de coarne, să riște. Energiia Lunii le va da suficient curaj încât să își asume anumite riscuri.

Taurii se vor refugia în artă, vor fi extrem de boemi. Vor avea parte de momente unice din punct de vedere relațional. Gemenii sunt afectați în sens pozitiv de fenomenul astrologic din 26 noiembrie. Vor fi avantajați mai ales sub aspect profesional. Racii se vor aduna, vor strânge multe forțe și vor porni la drum pentru a iniția noi proiecte, unele care le vor schimba complet traiectoria în viață.

Peștii, triști și debusolați

Leii vor da tot ce au mai bun pentru a-și reveni din punct de vedere financiar. Vor face anumite concesii pentru alege cartea câștigătoare. Fecioarele sunt și ele încurajate să facă schimbări. Dau de tot felul de situații nou și se vor pregăti pentru salturi calitative în existența lor. Balanțele pun tot felul de condiții pentru a cădea la pace cu persoanele din jur, cu anumiți colegi de la locul de muncă precum și cu prieteni cu care au fost la cuțite.

Scorpionii vor fi destul de debusolați în perioada imediat următoare. Nativii de apă vor primi lovituri de la viață, de la persoane la care nu se așteptau. Se vor trezi într-un climat neprietenos. Săgetătorii devin mai duri, se vor impune mai mult și vor trage cartea câștigătoare. Capricornii dau de greu din 26 noiembrie încolo din punct de vedere amoros. Vor fi printre nativii cei mai încercați la acest capitol.

Vărsătorii vor porni la drum nou cu emoții monumentale. Se vor răzgândi de mai multe ori pe traseu, căci au în față multe obstacole de trecut. Este șansa vieții lor să se realizeze, însă nu va fi ușor. Peștii sunt destul de triști și de nepăsători cu cei din jur. Starea lor de supărare va fi accentuată de Luna Nouă.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Olguța Vasilescu, umilită la scenă deschisă! Dezvăluiri după ce a fost dată afară: Nu știe să piardă
  • Florin Piersic s-a dus! Artistul … anuțul a fost făcut în această noapte
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • Rocsana Marcu, imagini fără rușine pe Instagram! Pozează în costume de baie minuscule și în lenjerie intimă sexy! FOTO
  • Este oficial! Cresc pensiile în 2020. Câți bani veți primi în plus
  • „Plagiatul” pe care PSD nu îl va uita niciodată! Un celebru artist amenință cu justiția
  • Anamaria Prodan divorțează? Decizia pe care a luat-o împreună cu Reghe
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More