”Lui Iohannis nu îi place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el…și-a luat nevasta și a plecat unde a văzut cu ochii”

0 57
Atac dur la adresa președintelui: ”Lui Iohannis nu îi place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el…și-a luat nevasta și a plecat unde a văzut cu ochii”

Unul dintre oamenii apropiați de PNL critică modul în care președintele Klaus Iohannis alege să-și reprezinte țara. Jurnalistul Stelian Tănase, fost președinte al TVR, consideră că nu e normal ca președintele țării să nu spună unde pleacă, chiar și atunci când merge în concediu.

Tănase e de părere că lui Iohannis i s-a ”cam urât de România”, și-a luat nevasta și a plecat ”unde a văzut cu ochii”. Simpatizant aprig al PNL, Stelian Tănase îi avertizează pe liberali că vor fi primii care vor deconta prestația slabă în cei aproape 2 ani de mandat ai lui Iohannis. Conform opiniei lui Tănase, Klaus Iohannis trăiește o dramă. ”A descoperit la aproape doi ani dupa ce a fost ales că nu ii place deloc să fie președintele unei țări de rahat, prea mică pentru el, nebagată în seama de liderii europeni.”, scrie jurnalistul pe blogul său.

1472542486-2838-42-20081009120836

”Văd ca a ieșit nu un zumzet în mass-media ci un adevărat megascandal pe tema dispariției lui Klaus Iohannis. Ba ca e in Germania la parinți, ba undeva pe o plaja insorită. Într-o zi pur si simplu președintele a dispărut de la Cotroceni ca-n filmele cu James Bond. Ca un avion de pe ecranele radar. Ce thriller senzational s-ar putea scrie plecând din acest punct! Normal, lumea s-a panicat si s-a simtit frustrată. Unde e președintele nostru !? Chiar așa!?…Să dispară ditamai cap al statului !? Nu se poate! au strigat unii indignați.

Nu se poate intr-o țară civilizată, modernă, updatată, care trăiește cu ochii pe un ceas potrivit după GMT. La București – capitala unei țări cam de lumea a treia, vădit subdezvoltată, rămasă mult in urma altor țări europene – ei bine, se poate. E o țară cu un strat subțire de civilizație peste o intreagă mizerie. Bucureștiul imită instituțiile europene dar e departe de a fi pe aceeași lungime de undă cu Bruxelles-ul. Pare a fi la zi, in rindul lumii, ca Praga, Berlin etc. dar uite ce se întâmplă într-o bună zi ! Președintele țării pur și simplu dispare! De ce nu! mă întreb.

Lui Iohannis i s-a cam urât de România, de funcția de președinte, (de ponoase, nu de foloase), așa că și-a luat nevasta și a plecat unde a văzut cu ochii. A vrutu să nu mai auda vorbindu-se românește. Ii plac plajele, bronzatul, joaca, relaxarea. Pe ideea – pauzele lungi și dese cheia marilor succese! De ce trebuie să raporteze opiniei publice unde se duce !? Răspunsul e simplu – pentru că este intr-o funcție publică, cea mai înaltă în stat, ales de 6,4 milioane de voturi (și al meu). Să fi dezertat!? Sentimentul public acesta e. Exstenta lui la vedere este în fișa postului. Nu poți – la fel cu o persoană privată – să-ți iei jucăriile și să te duci acasă pentru că așa ți-a venit cheful. Trebuie să informezi unde te afli 24 din 24 de ore pentru ca lumea să se simtă în siguranță.

Pe de altă parte când se află la București – trei zile pe săptămâna – își face cumva simțită prezența !? Bifează strict niște activități obligatorii, formal, și dispare la Sibiu. Mai iese uneori în fața presei și citește dintr-o foaie. Nu prea ii duce nimeni dorul în afară de câțiva ziariști în pană de subiecte și cu sămânță de scandal. Se vede bine in sondaje. Iohannis are jumătate din simpatiile pe care le avea anul trecut. Lumea va sancționa la alegeri (in decembrie 2016 pe liberali, in 2019 pe el personal ) pentru acest dezinteres vădit pentru treburile publice, zice Tanase.

sursa: bolseviciinsange.wordpress.com

Recomandari