Lucian Mindruta: „Un singur lucru e de spus apropos de cofesiunea lui Giuliani ca a luat bani de la romani condamnati sa ceara gratiere”:

0 56

Lovitură teribilă pentru cei de la PSD. Rudolph Giuliani, fost procuror federal și apoi primar al New York-ului, acum unul dintre avocații președintelui Donald Trump a mărturisit că a fost plătit pentru scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Klaus Iohannis de o firmă deținută de o firmă deținută de fostul director FBI, Louis Freeh.
Politicienii români cu probleme penale sunt cei mai buni clienți pentru toți șmecherii care le promit intrare la Donald Trump.
Ce uită politicienii români: nu poți cerși iertare de la americani și în secunda doi te duci la masă cu Rusia. Se vede până la Washington.

Lucian Mindruta: „Un singur lucru e de spus apropos de cofesiunea lui Giuliani ca a luat bani de la romani condamnati sa ceara gratiere:
Nu cel care a platit prostituata politica e cel mai vinovat.

Ci demnitarii romani care au sarit de-a valma in patul ei!

E rusinos, e de America de Sud sa ajungem ca politicile publice ale Romaniei sa fie scrise de mafioti si interpretate in public de galeria lor de tutari.
Plecati, bai!

Plecati”.

Dan Ionescu: „Mișto Giuliani. Sa iei bani ca sa scrii o scrisoare despre și către o țara de care nu ai auzit niciodată, asta se cheamă sa nu faci discriminări așa cum face Dragnea și PSD care ne jupuiesc exclusiv pe noi.

Andreea Udrea: „In nici 48 de ore de la aparitia scrisorii, Giuliani a recunoscut ca a luat bani ptr ea. In locul lui Dragnea, i-as cere banii inapoi. Plus daune morale pentru halul in care se face de ras. N-am mai ras asa de la presupusa tentativa de asasinat:)))”

Sebastian Lazaroiu: „De când cu DNA în România, a inflorit o industrie a prostelii.

Un norișor de consultanți autohtoni și străini gravitează in jurul victimelor justiției, mulgându-i de bani.

“Îți angajez niște mossazi de la Black Cube?”, “Te-ar aranja o scrisorică de la fostul șef FBI?”, “Băgăm și noi un Giuliani?”.

Curând o să avem un meniu standard.
-Câți bani a furat cutărică?
-Cam atâtea milioane.
-OK, ar intra un Giuliani asezonat cu Freeh și un desert cu Black Cube. Bonus un antreu vituperator la New Europe.

Și sunt atât de mulți bani încât tocmai ăia care înjură DNA, în numele clienților, ar plăti comisioane grase să nu se desființeze. De aia sunt liniștit. Unde e economie de piață, produsul nu dispare”.

Liviu Avram: „Și dacă Giuliani a lucrat undercover?

Nu vi se pare că Rudy Giuliani a recunoscut parcă prea ușor că a luat bani de la Louis Freeh ca să scrie scrisoarea aia? Mai ales că, așa cum scrie presa americană, omul își ține foarte secrete contractele, onorariile și clienții: semnează mai întâi acord de confidențialitate deplină, și abia apoi contractul propriu-zis.

Dacă fostul procuror a văzut că mafioții români, prin Freeh, vor să ajungă la el, le-a intrat în joc, a semnat scrisoarea (care, atenție!: contrazice politica oficială a Casei Albe), pentru ca apoi să dezvăluie totul la o simplă întrebare din partea presei?

Ar fi lovit trei ținte: a ajutat politica oficială a Casei Albe, le-a stricat jocul mafioților și a rămas cu banii …

Dar asta, deocamdată, e o simplă speculație”.

Claudia Gutulescu: „Scriu, contra cost, scrisori către Iohannis. Cer și ofer seriozitate. Pa!”

Recomandari