Lovitură sub centură pentru americani. Serviciul secret german îi apără pe chinezi și neagă „teoriile” lui Trump referitoare la originea virusului

Lovitură sub centură pentru americani, primită din partea serviciilor secrete germane. Nemții se îndoiesc că noul coronavirus ar fi apărut într-un laborator din China, contrazicând clar opinia autoritățlor americane. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Americanii, criticați de serviciile secrete germane

Lumea se apropie de 4 milioane de cazuri de Covid-19, motiv pentru care guvernul chinez e acuzat de SUA și Marea Britanie că e principalul responsabil pentru pandemia de coronavirus. Cu toate că nimeni nu a oferit detalii, Donald Trump a dezvăluit că are „dovezi” că virusul e „scăpat” dintr-un laborator din Wuhan.

Informațiile ar fi fost obținute de serviciile secrete americane, care au fost mandatate de Trump pentru a afla 100% cine e vinovatul pentru pandemie. Nimeni nu știe momentan dacă asiaticii sunt acuzați că ar fi fabricat virusul și i-au dat drumul intenționat în exterior, sau doar l-au scăpat din neatenție.

Cel mai plauzibil scenariu propus de conspiraționiști e infectarea unui angajat al laboratorului din Wuhan, care a transmis mai departe boala poporului chinez.

Serviciile secrete germane îi contrazic pe americani

Cu toate acestea, germanii strâmbă din nas când aud explicațiile americanilor și sar în apărarea Chinei în acest conflict.

Conform Hot News, serviciul secret de informații BND îl acuză pe Trump, într-un raport, că ar încerca doar „să deturneze atenția de la propriile sale erori și de a redirecționa furia americanilor către China”.

Nu doar Donald Trump a făcut astfel de declarații bombastice ci și Mike Pompeo, șeful diplomației americane. Cu toate că americanii vorbesc despre „probe imense”, ei nu au prezentat niciodată în acest sens nicio probă.

Informația a fost făcută publică de Der Spiegel, care citează o notă secretă destinată ministrului Apărării, Annegret Kramp-Karrenbauer. „Potrivit avizului BND, politica de informare a Chinei a condus la pierderea a între patru și șase săptămâni în lupta împotriva virusului”, au explicat jurnaliștii.

Deși nemții sunt de acord cu restul specialiștilor din lume care afirmă că noul coronavirus s-a transmis de la animal la om, fără a fi „inventat” de chinezi, aceștia nu au ratat ocazia să critice China pentru proasta reacție în momentul în care epidemia a izbucnit în Wuhan. Chinezii au evitat să comunice OMS realitatea din teren și au întârziat săptămâni bune reacția umanității la noul pericol.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More