Lovitura pentru talharii PSD! Parlamentul European o sustine in continuare pe Kovesi la sefia Parchetului UE

0 58

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a reactionat, vineri, la vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar. Oficialul european arata ca o sustine mai departe pe fosta sefa a DNA pentru sefia Parchetului European.

„Sunt ingrijorat de vestea ca Laura Codruta Kovesi a fost plasata sub control judiciar. Parlamentul European isi mentine sustinerea pentru candidatul sau pentru postul de procuror sef european. Vom discuta situatia la intalnirea liderilor de grup din PE de miercurea viitoare”, a scris pe Twitter Tajani.

https://twitter.com/EP_President/status/1111582851424755715

Amintim ca Laura Codruta Kovesi a fost inculpata si plasata sub control judiciar de catre Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie (SIIJ), joi seara, dupa mai bine de 6 ore de audieri in dosarul instrumentat de procurorul Adina Florea si deschis in urma unor acuzatii ale lui Sebastian Ghita.

Fosta sefa a DNA nu poate parasi tara fara aprobarea Adinei Florea, nu poate profesa ca procuror si nici nu are voie sa vorbeasca in presa despre ceea ce i se intampla.

Recomandari