Lovitura pentru Liviu Dragnea. PSD a mai pierdut un parlamentar. Cine e deputatul PSD care a plecat la Ponta

0 53

Deputatul Petru-Sorin Marica și-a anunțat marți demisia din PSD și înscrierea în partidul condus de Victor Ponta, Pro România.

Într-un mesaj postat pe Facebook de Pro România, deputatul spune că PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este ”un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale.

M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, se arată în mesajul lui Marica.

https://www.facebook.com/ProRomaniaNational/posts/2641717182510334

Recomandari