Lovitura pe care o da presedintele Iohannis lui Dragnea. Presedintele Iohannis transeaza lucrurile: „Dragnea nu mai reprezinta pentru mine un partener de discutie”

0 59

Presedintele Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va mai avea „discutii informale” cu reprezentantii PSD, in special cu Liviu Dragnea.

„Discutia institutionala… noi nu ne intalnim pentru ca suntem prieteni sau ne simpatizam. Nu putem sa nu vorbim pentru ca avem divergente politice. Asta nu inseamna ca trebuie sa cadeam intr-o alta extrema. Discutiile mele vor fi institutionale cu Guvernul. Discutii informale nu vor mai exista. PSD-ul, mai concret Dragnea, prin felul in care a procedat in ultima vreme nu mai reprezinta pentru mine un partener de discutie decat strict institutional”, a declarat, vineri, Iohannis la Ruse.

Dragnea a anuntat, joi, ca va merge impreuna cu Dancila la Cotroceni de Ziua Europei, sugerand ca este dispus la o imapacare cu Klaus Iohannis.

”Eu voi confirma participarea la acest eveniment, la Cotroceni. Doamna prim-ministru mi-a spus acum ca si dumneaei, impreuna cu ministrii, vor onora aceasta invitatie. Este un eveniment important Ziua Europei si, de asemenea, eu si noi vrem sa transmitem un semnal ca noi n-am sustinut si nu vrem sa incurajam escaladarea acestui conflict sau a oricarui tip de conflict. Daca domnului presedinte o sa-i treaca supararea, o sa gasim cale de comunicare, daca nu o sa-i treaca supararea, noi nu o sa fim suparati. O sa ne vedem de ale noastre in Guvern si in Parlament. Dar, sigur, de ce sa refuzam o asemenea invitatie?”, a spus Liviu Dragnea.

Recomandari