LOVITURĂ de teatru: Adrian Năstase, eminența cenușie din spatele rebeliunii din PSD

770

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD, de luni, 8 ianuarie, a fost un punct de cotitură în scandalul din partid. Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a prezentat o scrisoare amplă în care critica activitatea partidului și făcea o serie de propuneri.

Scrisoare lui Bădălău a stârnit deja replici dure din partea unor lideri PSD, dar adevărata supriză a apărut doar miercuri seara. Potrivit informațiilor prezentate de jurnalistul Radu Tudor la Antena 3, la scrisoarea lui Bădălău au contribuit mai mulți lideri PSD, iar coordonatorul demersului a fost fostul premier Adrian Năstase.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a anunţat, luni, că a prezentat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului o propunere de proiect politic pentru anul 2018. Bădălău propune în proiectul său politic pentru 2018 punerea în funcţiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectivă a social-democraţilor, întrunirea săptămânală a Biroului Permanent şi prezentarea de către premier a unui raport de activitate anual sau pentru o perioadă îndelungată în cadrul Consiliului Naţional.