Lovitură! Avocaţii penalilor spun că va fi rău pentru Dragnea şi Tăriceanu. „Fierbe sistemul judiciar din cauza PSD-ALDE!”

Avocatul Toni Neacşu merită citit pentru că este parte a grupării PSD-ALDE din lumea justiţiei, el însuşi condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Este de asemenea avocatul Bombonicăi Prodan, ex-nevasta a lui Dragnea. Nu în ultimul rând, Neacşu a atacat la Curtea Constituțională modul de constituire a completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte. Şi cu toate acestea, Neacşu publică azi pe Facebook o postare care loveşte în plin guvernarea PSD-ALDE pentru celebra ordonanţă de marţi.

„Zilele următoare vor exista proteste și blocaje în justiție, determinate de revolta față de Ordonanța de urgență pe legile justiției. Nici nu vă dați seama cât fierbe sistemul judiciar, inclusiv acea parte care sprijinea modificările PSD-ALDE la legile justiției, sau mai ales această parte. Nici nu mai contează dacă protestele sunt justificate sau nu, contează doar că Guvernul și Coaliția de guvernare vor ieși în genunchi și vor fi incapabile politic să-și mai asume vreo nouă măsură legislativă, mai ales din cele absolut necesare pentru înlăturarea abuzurilor din justiție din ultimi ani. Atunci când renunți la principii și treci la retorsiuni politice îți pierzi credibilitatea.

PS Pentru că sunt văzut, evident în mod eronat, ca apropiat al strategiilor coaliției de guvernare în domeniul justiției, telefonul meu s-a înroșit de la explicațiile, scuzele și dezmințirile pe care a trebuit să le dau de 2 zile încoace foștilor mei colegi magistrați și revoltei lor. Mă interesează mai puțin acest lucru cât capacitatea Guvernului de a putea cu adevărat să rezolve problemele abuzurilor justiției din ultimii ani, capacitate care tocmai s-a risipit.”, a scris Neacşu pe Facebook.

Zilele următoare vor exista proteste și blocaje în justiție, determinate de revolta față de Ordonanța de urgență pe…

Gepostet von Adrian Toni Neacsu am Donnerstag, 21. Februar 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More