Locul din România căutat de turiști din întreaga lume. Fără internet iar masa se ia în sat. Vezi cât costă o noapte:

0 25

Turiștii care caută un loc liniștit, departe de aglomerație și de tehnologie, îl pot găsi în  intr-un sat pierdut, intre Colinele Transilvaniei.

Pe soseaua dintre Brasov si Sibiu, la Fagaras, cotim la dreapta, trecem Oltul si dupa cateva cateva minute de mers cu masina dam peste un peisaj dumnezeiesc. Sunt Colinele Transilvaniei, cu pajisti nesfarsite brazdate de turme si cirezi. Bine ascunse prin vai, rupte de lume si uitate parca de timp – satele atrag tot mai multi curiosi, scrie stirileprotv.ro

(foto: COBOR – ferma ecologica/ organic farm)

400 de hectare de pamant si trei case ruinate au fost donate de un filantrop din Occident unei fundatii de conservare a naturii. Asa a aparut in Cobor ferma cu vaci, cai si casă de oaspeti. “Am mers pe cat mai simplu, cat mai util, fara televizor, cu foarte putin semnal la telefon, fara wi-fi”, explica Angela Pop, PR manager la aceasta ferma ecologica.

Cu 60 de euro pe noapte, o familie cu doi copii si-a asigurat linistea pe care doar cantecul matinal al cocosului o poate tulbura.

Restaurantul fermei inca nu e gata asa ca masa se serveste acum in sistem “self catering” adica la alegere, prin sat. Oaspetii pot nimeri cand se prepara branza de burduf. Si micuta fabrica de mangal merita vizitata.Vin aici turisti englezi, italieni, dar si arabi.

 

Recomandari