In loc sa se ocupe de problemele cetatenilor patru polițiști audiați, după ce făceau grătar în timpul serviciului

0 60

Mai mulți polițiști sunt protagoniștii unei înregistrări video devenită virală pe rețele de socializare. Într-un filmuleț publicat de ph-online.ro se vede cum agenții au încins un grătar în timpul programului de lucru, într-o hală dezafectată. În timp ce carnea sfârâie pe grătar, polițiștii asculta muzică lăutărească dată la maxim chiar din maşina de poliţie. Cei patru agenți sunt audiați, faţă de aceştia fiind declanşată cercetarea disciplinară.

UPDATE 18:24 Agenții de poliție sunt audiați

Patru poliţişti de siguranţă publică din Bucureşti sunt audiaţi, luni, după ce, în mediul online, au apărut imagini cu ei făcând grătar şi ascultând muzică într-o hală din Giuleşti, în timpul serviciului, transmite Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti precizează că cei patru poliţişti care apar în filmare fac parte din Secţia 4, faţă de aceştia fiind declanşată cercetarea disciplinară. De asemenea, potrivit Poliţiei Capitalei, evenimentul s-a petrecut în urmă cu zece zile, în timpul programului, în intervalul orar 17.00-18.00. Cei patru poliţişti sunt audiaţi în prezent.

“Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanţii DGPMB.

Patru polițiști sunt protagoniștii unei înregistrări video devenită virală pe rețele de socializare.

Într-un filmuleț publicat de ph-online.ro se vede cum cei cinci agenți au încins un grătar în timpul programului de lucru, într-o hală dezafectată. În timp ce carnea sfârâie pe grătar, polițiștii asculta muzică lăutărească dată la maxim chiar din maşina de poliţie.

Toți cei patru oameni ai legii sunt în uniformele de polițiști, nelipsind nici măcar pistoalele. Filmulețul a fost publicat de phonline.

Polițiștii se mândresc că “în Giulești viața e frumoasă”, făcând glume pe seama cărnii de pe grătar.

Recomandari