Liviu ‘genunche’ Pop e plin de înţelepciune: Fiecare copil are dreptul la o mamă. Sper ca referendumul să pună capăt războiului dintre români şi români

0 51

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, a declarat sâmbătă, la ieşirea de la urne, că a votat „pentru familie, pentru familia tradiţională”, precizând că fiecare copil are dreptul la o mamă.

„Pentru familie, familia tradiţională, familia în care ne-am născut fiecare dintre noi şi în care fiecare copil are dreptul la o mamă, chiar dacă este naturală sau mamă adoptivă”, a declarat Liviu Pop, după ce a votat la Liceul Jean Monnet din Capitală, potrivit Agerpres.

Întrebat ce crede că va schimba acest referendum, fostul ministru a spus: „Sper să pună capăt războiului dintre români şi români”.

„Nu există o restrângere a drepturilor. Am spus războiul dintre români şi români pentru că inclusiv informarea publică din ultimele zile s-a transformat într-o dispută, în general în zona online-ului, între români şi români, ceea ce nu este normal”, a adăugat Pop

Recomandari