Liviu Dragnea, supărat: „Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiești și pe care o iubesc…”. Răspunsul lu Dan Andronic

0 37

Evenimentul Zilei a scris că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de iubita lui, Irina Alexandra Tănase, lucru care l-a înfuriat pe liderul PSD.

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a plâns că în media îi sunt „hăituiți” copiii, dar și iubita și a cerut ca cei dragi lui să fie lăsați în pace, oferindu-se „să deconteze” el tot. În același timp, i-a adresat un avertisment direct lui Dan Andronic, somându-l „să termine cu mizeriile”, anunță Digi 24.

„S-a tot vorbit în ultima perioadă despre ce se întâmplă pe Facebook, despre acțiuni, despre minciuni…Bineînțeles, și Codrin (Ștefănescu – n.r.) are dreptate: da, mi-am asumat rolul ăsta, să decontez tot. Nu-i ușor. Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiești și pe care o iubesc…

Liviu Dragnea, supărat: „Nu-i ușor să ai copiii hăituiți, fata cu care trăiești și pe care o iubesc…”. Răspunsul lu Dan Andronic

Și apropo, domnule Andronic (Dan Andronic – n.r.), termină cu mizeriile! Oprește-te la mine, lasă-mi oamenii pe care îi iubesc în pace! Dacă ești bărbat. Ceea ce nu cred”, a încheiat Liviu Dragnea în aplauzele audienței.

Dan Andronic, directorul Evenimentul Zilei, a ținut să facă următoarele precizări:
„Spre deosebire de PSD, la Evenimentul Zilei nu toate deciziile editoriale sunt controlate de mine și nici nu sunteți dat în vreun consemn pozitiv ori negativ. Știu că este greu de crezut, nu sunteți singurul care mă bănuiește că tot ce apare în EvZ este scris de mine. Ca atare, vă anunț că știrea cu pricina nu a fost inițiată de mine. Poate că nu este adevărată, poate că este, dar după reacția extrem de nepoliticioasă, este limpede că v-a deranjat nespus.

Vă răspund pentru că, deși nu am semnat această știre, m-ati nominalizat. Personal, nu mă interesează viața dumneavoastră privată, ci activitatea politică. Iar acolo m-am exprimat în nenumărate rânduri cu aprecieri puțin laudative.

De exemplu, nici acum nu am înțeles de ce Parlamentul pe care îl conduceți și îl controlați nu a modificat Ordonanța Prună-Cioloș, ca să nu mai vorbesc de multe alte elemente concrete pe care le puteați corecta sau lămuri în privința Statului Paralel.

Ca atare, interpretez atacul dumneavoastră ca fiind o reacție emoțională de înțeles pentru om politic tulburat de ceea ce se întâmplă în jurul lui. Ca să vă liniștesc, din punctul meu de vedere, relațiile personale nu vă fac nici mai bărbat, nici mai puțin bărbat, iar din perspectiva EvZ ceea ce contează este actul politic. Iar aici vă las să vă judecați bărbația singur, notează EVZ, potrivit RTV.

Liviu Dragnea s-a aflat duminică la Târgu Jiu, la conferința pentru alegeri a PSD Gorj.

Recomandari