Liviu Dragnea s-a răstit la o jurnalistă: ‘Public vă cer să demonstraţi aceste lucruri, pentru că m-am săturat’

Liviu Dragnea a reacţionat vehement la întrebarea unei jurnaliste Realitatea TV, cu privire la speculaţiile din spaţiul public pe tema unei înţelegeri pe care acesta ar fi vrut să o aibă cu anumite persoane, pentru a scăpa de condamnare. Potrivit acestui scenariu, Dragnea a înţeles la momentul celei de-a doua condamnări că negocierile au eşuat, motiv pentru care s-a trecut la modificarea Codului Penal.

„Dacă se adopta înainte (de condamnare – n.r.) era pentru mine, dacă se adoptă după e tot pentru mine. El (proiectul de modificare a Codului Penal – n.r.) a fost iniţiat de foarte mult timp. (…) Public vă cer să demonstraţi aceste lucruri, pentru că m-am săturat. Vă cer să mergeţi la Parchetul General şi să spuneţi de la cine aveţi aceste informaţii. Cu cine să negociez, cu Pahonţu? Dacă dumneavostră ştiţi ca se poate negocia, înseamnă ca se poate negocia. Noi nu ştim cu cine să negociem. Vă cer public să faceţi o plângere la Parchetul General. Dacă nu ştiţi cum, vă spune domnul Orban”, a declarat Dragnea.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More