Liviu Dragnea: „Eu mă consider o persoană foarte cinstită”.

0 37

În condițiile în care în Piața Victoriei protestarii au cerut ca în România să fie la șefia instituțiilor persoane cinstite, un jurnalist l-a întrebat pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, dacă el consideră că respectă această dorința a lumii.

„Eu mă consider o persoană foarte cinstitiă, o persoană care a fost condamnată pe marginea unui dosar politic, inițiat de un procuror care și-a uzurpat calitățile oficiale și care la ora asta nu are hotărârea care să-i spună de ce a fost condamnat

Codul de procedură penală spune că acea hotărâre nu există, drept pentu care am și făcut această contestație la executare.

Eu n-am furat nimic, doamnă. În 2012 se spunea că au am furat 2 milioane de voturi. Am fost trimis în judecată pentru ceva și am fost condamnat pentru altceva, cel puțin în primă instanță, în a doua instanță n-am, reușit să aflu de ce”, a precizat Liviu Dragnea.

Președintele PSD Liviu Dragnea are o condamnare definitivă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudă electorală, decizie pe care a constest-o la Tribunalul București deoarece, afirmă Dragnea, nu a primit hotărârea de condamnare precum cere legea deși au trecut 10 luni de la anunțarea sentinței.

Recomandari