Liviu Dragnea este dat dispărut. Nici cei de la Antena 3 nu au reușit să dea de el

0 51

Liviu Dragnea, proaspăt condamnat la închisoare, 3 ani și 6 luni, este de negăsit. Nici cei de la Antena 3 nu au reușit să dea de el.

„Astazi a fost foarte mare liniste, asteptam si noi sa vedem unde este Liviu Dragnea”, a relatat reporterul Antena 3 din fata biroului de la Camera Deputatilor al liderului PSD, informează aktual 24.ro.

Nimeni nu stie in acest moment unde se afla seful PSD.

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua persoane care de fapt lucrau pentru organizatia PSD. Decizia nu este definitiva.

Dacian Cioloș:
“Domnul Dragnea trebuie să părăsească viaţa publică. Un politician cu două condamnări în Justiţie nu poate să mai stea în fruntea României şi să dicteze politica penală a statului. Pentru binele acestei ţări, pentru a rămâne într-o ordine legală şi morală, şeful Camerei Deputaţilor trebuie să renunţe la orice pârghie de putere.

Demisia ar putea fi o şansă şi a celor de la putere pentru a renunţa la manipulări, agresivitate şi polarizarea României doar pentru apărarea cu orice preţ a unui vătaf”

Recomandari