„Livache s-a externat pe sest, cu ajutorul lui Carmen Dan”. Seful PSD a plecat pe furis dintr-un spital privat aflat intr-o zona de lux a Capitalei

0 60

Jurnalistul Mircea Marian anunta ca Liviu Dragnea a fost externat, marti seara. Marian afirma ca seful PSD s-a aflat intr-o clinica privata din zona Pipera, de unde a plecat pe furis cu ajutorul lui Carmen Dan.

„Livache se pare ca a fost externat azi, pe sest, cu ajutorul lui Carmen Dan…, dintr-o clinica privata din Pipera”, a anuntat Mircea Marian.

Deputatul PSD Catalin Radulescu anuntase anterior ca Liviu Dragnea se simte mai bine si ca va fi externat marti seara sau miercuri.

https://www.facebook.com/Mircea.V.Marian/posts/2107001996081215

El a declarat ca Dragnea nu va fi supus, cel putin deocamdata, unei interventii chirurgicale, dar ca va urma un program de recuperare acasa.

„Starea de sanatate a domnului presedinte este mai buna. Se pare ca nu se va apela la o interventie chirurgicala. Se va merge pe proceduri medicale de genul gimnastica sau kinetoterapie. Externarea va avea loc probabil ori in aceasta seara, ori maine. Apoi incepe sa functioneze in mod normal venind la Parlament.

Eu am discutat cu el si inainte sa aiba astfel de stari si mi-a spus de mai multe ori ca-l doare spatele si chiar ii spuneam ca trebuie sa faca kinetoterapie si gimnastica. Si eu am avut acum cativa ani si mi-am revenit.

De obicei este la nivel lombar si este periculos. Asta se intampla si la sportivi sau si cand stai foarte mult jos. Atunci trebuie sa faci gimnastica medicala”, a declarat Catalin Radulescu la Realitatea TV.

Recomandari