Limba maghiara devine oficiala in institutiile romanesti de stat! PSD a batut palma cu UDMR pentru a pastra guvernul Dancila!

0 73

PSD a acceptat planul UDMR, anunță fostul premier Victor Ponta cu o zi înainte de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Concret, fostul premier se referă la faptul că PSD a acceptat introducerea în lege a unor prevederi noi care extind folosirea limbii materne a minorităților în administrația publică. Proiectul se află la vot final în Parlament.

„Iata o intelegere politica asimetrica :

1. UDMR a obtinut ceea ce alegatorii sai isi doresc – foarte normal pentru un partid si de inteles

2. Liviu Dragnea a obtinut salvarea Guvernului Dancila la motiunea de cenzura de maine ( plus bonus – voturi pentru modificarea legii care sa permita prezenta in Guvern a celor condamnati penal) – foarte normal pentru Liviu Dragnea si de inteles

Intrebarea este ce au obtinut alegatorii PSD ? Dar parlamentarii PSD din Ardeal? Unde scrie in faimosul “Program de Guvernare” ca se va adopta acest lucru?

Ce a castigat Romania este insa clar : ramanem cu Guvernul Dancila!

PSD a acceptat planul UDMR: Limba maghiară în prefecturi și deconcentrate, plăcuțe bilingve în parcuri, pragul de 20% poate fi eliminat”, scrie Ponta, pe Facebook.

Recomandari