Lider sindical confirmă că Dragnea a fost agresat la Rahova: E adevărat, nu că nu merita

Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, a confirmat la RTV ştirea potrivit căreia fostul lider PSD Liviu Dragnea ar fi fost agresat la Penitenciarul Rahova.

„În opinia mea, importantă este protejarea oricărui deţinut, Liviu Dragnea nu e nici mai mare, nici mai mic decât alţi deţinuţi. Avem o lege care prevede protejarea acestor deţinuţi, prin hotărâre de guvern şi, din punctul meu de vedere, Liviu Dragnea se încadrează în această lege, făcând parte dintr-o categorie vulnerabilă. Este adevărat că a fost acolo un pic huduit, fluierat, nu că nu merita”, a declarat Dumitru Coarnă, citat de stiripesurse.ro.

Fostul şef al social-democraţilor se află în spatele gratiilor la Rahova, unde are de ispăşit pedeapsa de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită de la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Porivit expresmedia.ro, Dragnea ar fi fost scuipat şi înjurat ca la uşa cortului de câţiva deţinuţi, după incident paznicii penitenciarului focusându-şi atenţia asupra „deţinutului de lux” pentru ca incidentul să nu se mai repete.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More