Lider PSD despre refuzul numirii Olguței Vasilescu: Frica lui Iohannis de femei frumoase și puternice

0 54
Liderul PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, crede că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării poate fi interpretat ca o frică a acestuia „față de femeile frumoase și puternice”.
Horia Nasra a declarat, vineri, corespondentului Mediafax că șeful statului este dispus să facă orice pentru a împiedica Executivul să își realizeze programul de guvernare.
„Klaus Iohannis, din interes pur electoral, a transformat România într-un câmp de luptă politică și este dispus să facă orice pentru a împiedica Guvernul României să-și realizeze programul său de guvernare, de aceea, sistematic, pune bețe-n roate. Cazul Lia Olguța Vasilescu nu este un accident, premierul României fiind un alt exemplu. Pe de altă parte consecvența irațională în refuzul numirii doamnei ministru Vasilescu poate fi interpretată și printr-un misoginism produs undeva între caligynefobie (frica față de femeile frumoase – n.r.) și ginofobie (teama de femei – n.r.), frica de femei frumoase și puternice”, a spus Nasra.
Recomandari