The news is by your side.

Lider PSD: Cum să mai ai curaj în România? Dacă fetiţa mea, la 15 ani, spunea „Nu pot să vorbesc la telefon cu colega mea că vrem să copiem la lucrarea la Geografie, că ne ascultă ăştia“

0 1

Liderii PSD acuză un atac din pareta unor instituții precum DNA la adresa social-democraților. Secretarul general-adjunct, Codrin Ștefănescu, merge mai departe cu acuzațiile, afirmând că inclusiv fiicei sale de 15 ani îi e teamă să mai vorbească la telefon, “că ne ascultă ăștia”.

Noi trebuie în această sesiune să votăm legea răspunderii magistraţiilor şi modificările Codului Penal, aşa cum a cerut CCR. (…) Noi spunem exact ceea ce gândim şi ceea ce gândiţi şi voi în ascunsul şi înlăuntrul vostru şi nu aveţi chef să spuneţi.

Cum să mai ai curaj în România? Dacă fetiţa mea, la 15 ani, spunea: „Nu pot să vorbesc la telefon cu colega mea şi cu colegul meu că vrem să copiem la lucrarea la Geografie, că ne ascultă ăştia“. Asta e peste tot în România. Oamenii de afaceri nu vorbesc între ei că ne ascultă telefoanele“, a declarat reprezentantul PSD pentru Adevărul.

Ștefănescu afirmă că în prezent sunt aprobate 255.000 de mandate de ascultare, subliniind că legea răspunderii magistraţilor este una din priorităţile de pe agenda PSD în această toamnă.