Liber la furat în România! „Au modificat si denuntul. Adica i-a facut scapati pe toti din dosarele mari”

0 57

PSD a reușit să distrugă România în această seară. S-a dat liber la furat din banul public, iar politicienii nu vor mai putea fi cercetați! Nu ați avut medicamente, transport în comun sau alte lucrui legate de primării? Nu le veți avea nici pe cele pe care le aveți acum.

Cătălin Prisacariuîn crucea nopții, ca tâlharii, slugile proaste ale lui dragnea tocmai ne-au furat 25 de ani și ne-au trimis înapoi în anii ’90.  transnistria, mai avem un pic și te ajungem!

Nicușor Dan: „PSD si aliatii lor au trecut azi linia rosie. Printr-o sedinta de noapte, cu o ordine de zi neanuntata, guvernul a adoptat ordonanta care ii dezincrimineaza pe Dragnea, Oprea, Udrea, Sova, Mazare, Titus Corlatean, si pe toti ceilalti.

Acceptam sau protestam. De deznodamantul acestei chestiuni depinde cum va arata Romania in urmatorii ani. Va invit sa protestam pana la capat”.

Cătălin StribleaAu modificat si denuntul. Adica i-a facut scapati pe toti din dosarele mari. Denunturile nu mai sunt valabile decat daca sunt facute in intervalul de sase luni. Adica ies toti, toti.

Dan Cristian TurturicăModul în care Iordache a răspuns în această seară întrebărilor jurnaliștilor care îi cereau explicații pentru adoptarea pe furiș a ordonanțelor anti-justiție este elocvent pentru întoarcerea în timp, în anii 90, pe care ne-a pregătit-o PSD. În scurt timp vom afla cât de mult și cât de profund s-a schimbat România între timp.

Sebastian Lazaroiuliber la furat dacă au ce fura. le dai taxe și impozite la fel ca ieri, de azi au lege să și le bage în buzunar.

Cristi PantaziGuvern de banditi, partid de banditi, in frunte cu Dragnea si Grindeanu. Nu am cuvinte, sint sleit de puteri. Tocmai au distrus o tara. La propriu. Consecintele adoptarii oug de modificare a codului penal sint incalculabile

Mirel Axinte: „Desființarea denunțătorului, a abuzului în serviciu și a conflictului de interese nu are nicio legătură cu aglomerația și condițiile din pușcării. Sunt măsuri exclusive pentru politicieni. Denunțul și incriminarea abuzului în serviciu și a conflictului de interese pe ei îi viza.

Libertate pentru Dragnea, Udrea și Oprea! Victorie!”

“Legile in aceasta tara le face fie Guvernul, fie Parlamentul”, s-a rezumat a spune Florin Iordache potrivit ziare.com. Acesta a raspuns rapid si nervos intrebarilor.

La observatia unui jurnalist ca “ati facut o lege care sa va acopere pe dvs.”, Iordache a raspuns: “Nu, alta intrebare!”.

Referitor la abuzul in serviciu, ministrul a precizat ca “ce este sub 200.000 de le nu mai este sanctionat penal, paguba se recupereaza si nu mai este sanctionat penal”.

“Am considerat ca aceasta limita este una rezonabila, pentru ca instanta putea sa considere 400 de mii, putea sa considere un milion, asa ca am stabilit aceasta suma de 200 de mii de lei, ceea ce este foarte important.

In comunicarea publica, a aparut ca dezincriminam abuzul, nu, l-am pus in concordanta mai buna”, a mentionat Iordache.

Recomandari