Lege noua: Subinarea economiei naționale, pedepsită cu închisoarea pe viață – „Crima crimelor, sabotarea țării nu poate rămâne nepedepsită”

0 66

Deputatul Ninel Peia este foarte revoltat din cauză că articolul 165, care prevedea infracțiunea de Subminare a Economiei Naționale, a fost eliminat din noul cod penal.

„Am sesizat un lucru îngrijorător. În Noul Cod Penal, s-a eliminat Art 165 din vechiul cod penal care prevedea infracțiunea de Subminare a Economiei Naționale. Un asemenea lucru nu numai că este strigător la cer, dar ne dă dovada clară că lobbyul antiromânesc a ajuns atât de influent încât acum poate să-și pună la adăpost criminalii care luptă activ împotriva României și a dezvoltării sale economice… A șterge Articolul 165 din Noul Cod Penal este sinonim cu a dezincrimina trădarea de Țară, cea mai ignobilă dintre infracțiunile posibile…Crima crimelor, sabotarea Țării nu poate rămâne nepedepsită.” , a declarat acesta pe blogul personal.

Pentru a combate aceste nedreptăți, deputatul a realizat un proiect de lege prin care pedepsește subminarea economiei naționale cu închisoarea pe viață.

Recomandari