Lecţia de viaţă a unei tinere: A învins cancerul de două ori şi s-a întors în spital ca asistentă

0 17

Lecţia de viaţă a unei tinere: A învins cancerul de două ori şi s-a întors în spital ca asistentă
Montana Brown a fost diagnosticată cu cancer la doar doi ani. A învins cancerul de două ori, iar la 24 de ani s-a angajat în spitalul în care a fost tratată.

Incredibilă lecţia de viaţă pe care ne-o oferă această tânără! O lecţie despre putere, despre voinţă şi despre încăpăţânarea de a lupta chiar şi când totul pare pierdut.
Săptămâna trecută, Montana Brown a început să lucreze ca asistentă la AFLAC Cancer Center din Atlanta, Georgia (Statele Unite).

Este un vis împlinit, care în urmă cu 20 de ani părea imposibil. După o copilărie marcată de lupta încrâncenată cu cancerul, Montana a ajuns din nou acolo unde cândva era o micuţă pacientă, iar acum vrea să-i ajute pe cei bolnavi să învingă şi ei cancerul.
La vârsta de numai doi ani, Brown a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom (RMS) o tumoare malignă a ţesuturilor moi, o formă de cancer rar întâlnită la copii.

Timp de un an, a făcut chimioterapie la centrul de tratare a cancerului AFLAC. Părinţii săi s-au străduit să-i ofere toate condiţiile pentru a avea o viaţă normală; chiar şi când era internată în spital, stăteau permanent cu ea şi urmăreau filme, relatează ABC News.
Totul a decurs bine, rezultatele analizelor arătau grozav, iar fetiţa a început şcoala.

A intrat în echipa de majorete şi era foarte bună la gimnastică. Apoi, când ea avea 15 ani, familia a primit o nouă veste teribilă: cancerul s-a întors.
„Îmi dorisem foarte mult să fac parte din echipa de majorete. Alergam chiar şi o milă (1,6 kilometri, n.r.) fără să-mi dau seama că am cancer… N-au existat simptome, dar mama şi tata au observat că era ceva diferit la mine”, a povestit Montana Brown.

Montana Brown, la vârsta de doi ani, când ducea prima luptă cu cancerul. Acum ea s-a întors în spital ca să-i ajute pe alţii
Citeste continuarea aici www.eva.ro

Recomandari