Laura Codruța Kovesi, dă o lovitură năucitoare, direct de la Bruxelles, ca în zilele sale de glorie

Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, dă o lovitură năucitoare, direct de la Bruxelles, ca în zilele sale de glorie. Fostul procuror-șef DNA a reușit să facă o mutare de șah-mat.

După ce favoriții fostei șefe DNA au ajuns în fruntea Parchetului General și a Direcției Naționale Anticorupție, iată că „Aripa” Kovesi pune mâna și pe DIICOT. Aici precizăm că Nicu Crin Bologa a preluat șefia DNA, iar Gabriela Scutea, Parchetul General.

Conform publicației Național, prin nominalizarea Oanei Daniela Pâțu ca adjunct al șefei DIICOT, Giorgiana Hosu, Laura Codruța Kovesi dă o lovitură năucitoare.

Cel care, prin nominalizările Gabrielei Scutea drept procuror general și a lui Crin Niculae Bologa în fruntea Direcției Naționale Anticorupție a predat astfel cele două structuri de Parchet tot mai activei ”aripi” din justiție a Laurei Codruța Kovesi. Transformarea Gabrielei Scutea într-un veritabil ”Dumnezeu” al justiției care va avea drept de urmărire penală sau nu asupra oricărui procuror sau judecător din țara asta nefiind decât un ”bonus” suplimentar caracteristic excesului de zel al ministrului Justiției”, scrie sursa citată.

Oana Daniela Pățu este nimeni alta decât cumnata fostului ministru al Justiției, Raluca Prună. Ea este căsătorită cu procurorul Mihai Prună de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Miza cea mai mare rămasă fiind bineînțeles DIICOT-ul! Acolo unde însă nimeni nu ar fi pariat nici măcar un leu împotriva cuplului Georgiana Hosu – Oana Schmidt Hăineală. Mai ales că toată ”lumea bună” a sistemului s-a dus pe fenta că, gata, cu Parchetul General și DNA-ul în portofoliu, Laura Codruța Kovesi și-a luat deja partea leului și barem la DIICOT îi va lăsa și pe alții să-și ”facă talentul”. Surpriză de proporții însă, mai ceva ca în vremurile sale de glorie, Kovesi a lovit năucitor, preluând și DIICOT-ul în sfera sa de influență! De o manieră atât de discretă încât decizia lui Cătălin Predoiu de a o nominaliza pe Oana Daniela Pâțu drept adjunct al procurorului șef DIICOT nu a alertat pe nimeni în sistem. De fapt pe aproape nimeni… Pentru că o notă contrainformativă de ultimă oră – și care este foarte bine de verificat cât mai urgent – dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale sistemului. ”No name” Oana Daniela Pâțu fiind de fapt nimeni alta decât cumnata fostului ministru al Justiției, Raluca Prună! Ea fiind căsătorită cu procurorul Mihai Prună de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, adică fratele celei pe care Monica Macovei a impus-o în fruntea Justiției în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș! Și după cum arată informațiile incendiare din nota contrainformativă intrată în posesia noastră, deși cei doi ar fi divorțat între timp, la mijloc ar fi fost vorba doar de o strategie de imagine… Relația de facto dintre Mihai Prună, fratele Ralucăi Prună și noua adjunctă a DIICOT, Oana Daniela Pâțu fiind practic una neschimbată”, mai scrie sursa menționată.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More