Laura Bretan, tot mai aproape de premiul de un milion de dolari de la „America’s Got Talent”: Puștoaica, în finala concursului (VIDEO)

0 14

Laura Bretan, românca stabilită la Chicago care a reușit deja să își adjudece premiul cel mare la „Românii au talent”, a reușit să se califice în finala concursului „America’s Got Talent”, fiind tot mai aproape de premiul de un milion de dolari, potrivit click.ro.

Puștoaica de 14 ani a impresionat în fiecare fază a emisiunii-concurs, iar jurata Mel B i-a oferit biletul care a dus-o direct în audițiile live, etapă de care a trecut și în urma căreia s-a calificat în semifinale, acolo unde a interpretat „Pie Jesu”.

Laura Bretan cântă „Pie Jesu” la „America’s Got Talent”

Cu toate acestea, americanii nu par prea încântați de româncă, după ce aceasta a mai câștigat deja un concurs asemănător, pe cel din România. Pe pagina oficială de Facebook a concursului „America’s Got Talent”, există o mulțime de cârcotași care o blamează pentru că participă la competiția din SUA, după ce și-a mai adjudecat deja un premiu în țara natală.

Recomandari