Laura Bretan, copila cu voce de aur de la Românii au Talent, a primit butonul auriu la America’s Got Talent. Reacția juraților, incredibilă – VIDEO

0 26

Laura Bretan, copila cu voce de aur de la Românii au Talent, a primit butonul auriu la America’s Got Talent, în preselecțiile sezonului 2016 la americani. Prestația tinerei românce a fost făcută publică miercuri dimineața pe pagina oficială de Facebook a concursului, iar reacția internauților a fost incredibilă. 

În doar 24 de ore de la publicare, filmarea din preselecții a Laurei Bretan a adunat peste un milion de vizualizări, zeci de mii de distribuiri și mii de comentarii. Cu toții au remarcat vocea formidabilă a tinerei Laura, care la doar 13 ani are puterea să cânte muzică clasică la cel mai înalt nivel.

„Doamne, nu am cuvinte. Mulțumesc foarte mult”, a fost reacția Laurei Bretan, după ce jurata Mel B, fostă componentă a trupei Spice Girls i-a acordat „Golden Buzzer”, sau „Butonul Auriu”, primul din sezonul 2016 al concursului desfășurat în Statele Unite ale Americii.

Cu ajutorul acestui buton auriu, Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinalele live ale show-ului America’s Got Talent. După ce a terminat de cântat, dintre toți jurații, reacția lui Simon Cowell a fost una neașteptată.

„Când ai apărut în fața noastră, îți spun sincer, nu credeam că vei fi în stare să vorbești, darmite să cânți. Apoi, asta s-a întâmplat. Nu am mai auzit așa ceva în toți anii în care am făcut acest show. Serios. A fost incredibil! Ce a fost chiar mai bun de atât este faptul că ești o persoană atât de drăguță, atât de umilă, nu cred că realizi cât ești de grozavă. Îți mulțumesc tare mult că ai venit la acest concurs. A fost tare special. Uimitor!”, a spus plin de uimire Simon Cowell, inventatorul acestui format de concurs, cunoscut tuturor ca fiind și cel mai dur dintre jurați.

Vă amintim faptul că Laura Bretan a participat și în România la preselecțiile Românii au Talent. Cum jurații noștri și-au oferit cu toții „butonul auriu” înainte de apariția tinerei în vârstă de 13 ani, într-una dintre semifinalele live, Laura Bretan a primit un „Super Golden Buzzer” din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș. Cu ajutorul acestui buton special, copila va intra direct în finala de vineri seara.

&nbsp

Recomandari