La puscarie cu voi! Codrin Stefanescu si Eugen Nicolicea, huiduti la Sibiu

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti, luni dupa-amiaza, la Sibiu, de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului.

Protestatarii le-au strigat „Hotii”, „La puscarie”, „Partid de hoti si de mafioti” si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit „din cauza recursului compensatoriu”.

La un moment dat, cand Codrin Stefanescu s-a indreptat spre grupul de protestari, un barbat i-a reprosat: „De ce instigi la violenta?”.

Un alt barbat l-a intrebat pe Trif de ce il jigneste pe presedinte, refitor la faptul ca ministrul a sustinut faptul ca Iohannis ar sabota Romania prin refuzul de a numi ministri la conducerea a doua ministere cheie din Guvernul Romaniei. „L-am cunoscut pe taica-tau, mi-e rusine cu tine”, i-a spus acesta liderului PSD Sibiu.

De asemenea, reprezentantii PSD au fost intrebati de oameni daca nu se simt „deloc vinovati de sangele oamenilor care au murit din cauza recursului compensatoriu”.

La un moment dat, Codrin Stefanescu a incercat sa li se adreseze protestatarilor: „Fratilor…”, insa acestia i-au replicat: „Nu esti frate cu nimeni!”. Ulterior, oamenii au inceput sa scandeze „PSD, ciuma rosie”, iar Stefanescu si Trif s-au indepartat, impreuna cu cei care ii insoteau.

Gepostet von Vă vedem din Sibiu am Montag, 21. Januar 2019

Loading...

Recomandari