La Mamaia s-a comandat o șampanie de 100.000 de euro

0 41

Mamaia poate primi oficial titlul de capitala distracţiei de 1 mai. Faima petrecerilor date la malul mării a depăşit demult graniţele ţării. Dacă o ţinem tot aşa, în curând vom concura Ibiza. Luxul este cuvânt de ordine: sâmbătă s-a băut o şampanie de 100 de mii de euro. Iar trei sticle de vin ajung să coste, în club, şi 25 de mii de lei.

35.000 de turişti sunt în Mamaia. 17.000 dintre ei sunt străini. Se pregătesc pentru o nouă noapte de petreceri. 4.000 de lei, spune, la Digi24, un tânăr din Ploiești că a pregătit să cheltuiască în această noapte. Are de gând să stea la mare până vinerea viitoare.

Adevărul scrie că, uneori, cei care vor să se numere printre clienţii cluburilor de fiţe, dar nu au banii necesari, folosesc o serie de trucuri pentru a da impresia că sunt mai bogați decât în realitate.

În ceea ce privește șampania de 100.000 de lei, comanda a fost înregistrată la clubul Loft din nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de marca Armand de Brignac, estimată de cunoscători la preţul de 100.000 euro. Clienţii VIP care vin la Loft stau la hotelul Nyota din apropiere, unde cel mai scump apartament, situat la ultimul etaj – tip penthouse – costă 1.500 euro/noapte. Acesta a fost închiriat pentru minivacanţa de 1 Mai de un grup de francezi, care cel mai probabil au dorit să bea şampania scumpă. Marfa a fost păzită de echipele de la Zip Escort, ca să ajungă în siguranţă la clienţii VIP, scrie Adevărul. 

Cu puţin înainte de miezul nopţii, staţiunea a fost iluminată de focurile de artificii care anunţau sfârşitul petrecerilor de zi şi începutul încă unei nopţi incendiare.

Siscofly, un DJ din Africa stabilit în Londra, a venit pentru oară în România, la invitaţia unor prieteni. „Asta este munca mea, trăiesc pentru muzică. Sunt aici pentru prima dată, am fost la multe festivaluri, este prima dată când vin în Mamaia şi iubesc atmosfera, oamenii”, a declarat Siscofly. Va sta în Mamaia 4 zile şi are de gând să petreacă zi şi noapte. Va cheltui cel puţin 1.000 de euro la noi.

Prezenţa în club, cu cheltuială se ţine iar asta se vede şi în ţinute. În club, domnişoarele se întrec în accesorii create de cei mai mari designeri ai lumii.

„Nu costă foarte mult în afară de poşetă. Poşeta e.. ce se ştie, cine ştie, dar ţinuta nu este foarte scumpă, în jur de..nu ştiu să-ţi spun, nu costă mult”, spune o tânără.

La fel de importantă este şi maşina din care tinerii coboară la intrarea-n club. Într-o parcare, de exemplu, am socotit că preţul total al autoturismelor depăşea 2 milioane de euro.

După petrecere, aglomerația a fost cuvântul de ordine al dimineții. Sute de mașini scumpe și zeci de taxiuri au blocat circulația pe bulevardul din nordul stațiunii.

După o noapte albă, cei mai mulţi turişti s-au trezit pe plajă, în briza mării.

Recomandari