„La casa, o mama cu doua fetite renunta la un suc si la inca doua produse pentru ca nu se incadreaza in bani”. Revolta unei vedete, dupa nota de plata imensa de la Loft

0 16

Inca o confirmare ca Romania este tara extremelor vine dupa ce un om de televiziune a povestit o intamplare emotionanta pe pagina de Facebook.

Dupa nota de plata de la Loft Mamaia cu care ai putea plati o garsoniera in Bucuresti a devenit virala pe internet, Dani Otil a tinut sa prezinte o alta parte a Romaniei, cea in care oamenii traiesc de pe o zi pe alta, iar dorintele cele mai mari ale unor copilas sunt o sticla de suc si o prajitura.

„Vorbim de o saptamana despre o sticla de sampanie. In fata mea, la casa, o mama cu doua fetite superbe renunta la o sticla cu suc si inca doua produse. Ii explica greu celei mai mici ca iar nu se incadreaza in bani si trebuie sa le duca inapoi la raft. Doamna din spatele meu, mai in varsta, renunta la hartia igienica si la detergent, din acelasi motiv. Despre ele cand vorbim?”, a scris Dani Otil, pe o retea de socializare.

In presa a circulat intens imaginea cu o nota de plata imensa, de la cunoscutul club Loft, din Mamaia, unde un italian a consumat bauturi alcoolice in valoare de 1 429 000 lei.

Recomandari