La Antene a fost ca la inmormantare dupa ce au fost confirmate demisiile ministrilor penali, Shhaideh si Plumb

0 23

Tristete mare in studioul emisiunii „Sinteza zilei” in momentul in care liderii PSD au confirmat ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb au demisionat. „S-a ales praful de inca un vot”, au comentat invitatii lui Gadea.

In timpul sedintei CEX, Mihai Gadea a difuzat insistent informatia ca liderii PSD refuza sa accepte demisiile lui Shhaideh si Plumb. La un moment dat a intervenit in emisiune si Marius Pieleanu pentru a confirma ca cei doi ministri penali nu vor demisiona.

Satisfactia care puletea in studioul lui Gadea s-a topit insa cand, la sfarsitul sedintei CEX, liderii PSD care ieseau din sediul PSD au declarat ca cele doua si-au mentinut decizia de a demisiona. „S-a ales praful de inca un vot”, a comentat nervos unul dintre invitati.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara ca ministrul Dezvoltarii Regionale, Sevil Shhaideh, si ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, si-au mentinut in cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

„Au spus ca in primul rand nu vor sa puna sub semnul intrebarii posibilitatea ca PSD sa ramana la guvernare si de a afecta activitatea guvernamentala”, a spus Dragnea.

Capturi: Malin Bot

Recomandari