La 15 ani, Adriana sufera de leucemie, iar parintii nu isi permit sa ii plateasca tratamentul. Haideti sa o ajutam – SHARE

0 102

Inceputul de an a venit cu o veste extrem de sumbra pentru familia Proca din Republica Moldova. Ceea ce se credea a fi o anemie s-a dovedit in urma unei biopsii ca este leucemie limfoblasica acuta.

Adriana Proca este o fetita de 15 ani din Republica Moldova, eleva in clasa a noua. In data de noua ianuarie anul acesta ea a fost internata la Institutul de Cercetari Stiintifice in Domeniul Ocrotirii Sanatatii Mamei si Copilului din Chisinau, medicii suspectand ca este vorba de o anemie.

Analizele au aratat ceva mult mai grav, iar trei zile mai tarziu Adriana a fost transferata sa Spitalul Oncologic, sectia hematologie, cu diagnosticul leucemie limfoblastica acuta. Diagnosticul a speriat-o extrem de tare pe copila, crezand ca aici s-a terminat viata ei. Medicii au reusit insa sa ii mai ofere speranta.

Singura ei sansa la supravietuire este un set de sedinte de chimioterapie la Clinica Medicalpark din Turcia. Costurile totale, mult peste posibilitatile parintilor, se ridica la 127.000 de euro. Chiar si cu ajutorul Fundatiei „Sfantul Gheorghe” si dupa ce familia Proca si-a folosit toate economiile, tot mai este nevoie de circa 45.000 de euro.

Cei care doresc sa o ajute pe Adriana pot face donatii in conturile:

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

Recomandari