Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, pare ca s-a razgandit, dupa ce a anuntat ca va da noi declaratii la Parchet in legatura cu represionea violenta din 1o august. Miercuri noapte, la Realitatea TV, el a spus ca a fost amenintat.

„Mi-au zis ca-mi capseaza gura daca mai vorbesc”, a declarat Badulescu. Intrebat despre implicarea lui Liviu Dragnea sau a PSD in represiune, Badulescu si-a sucir declaratiile anterioare:  „Nu stiu, eu nu detin asemenea informatii si eu nu mint”.

Badulescu declarase anterior, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

Citeste si:

„Dom’le, dupa cate am facut eu… Am mers pana acolo incat a trebuit sa mint. (…) Am avut o alta atitudine decat cea care ar fi trebuit atunci cand am declarat in fata organelor de urmarire penala ce m-au intrebat referitor la evenimentele din 10 august si am spus asta in contextul in care am vrut sa subliniez faptul ca am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa trag cu acest partid“, a afirmat Badulescu.

El a mai spus ca sunt lucruri pe care de acum incolo va trebui sa le lamureasca cu cei care se ocupa de ancheta.

„Mi-a fost greu sa ajung pana aici, nu am crezut niciodata ca daca-i spui lui Codrin Stefanescu trompeta si muncesti atatia ani in partidul asta esti dat ca o masea afara“, a adaugat Badulescu.

Intrebat daca va merge la Parchet sa-si schimbe declaratia, Aurelian Badulescu a replicat: „Nu, o sa ma cheme Parchetul si o sa zica: «Domnu’ Badulescu, ai spus ca ai mintit». Da, domnule. «Ia pixul si hartia si hai sa vedem ce trebuie sa indreptam aicea»“.

Citește și: