L-a amenintat mafia PSD pe viceprimarul Bucurestiului? „Mi-au zis ca-mi capseaza gura daca mai vorbesc”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, pare ca s-a razgandit, dupa ce a anuntat ca va da noi declaratii la Parchet in legatura cu represionea violenta din 1o august. Miercuri noapte, la Realitatea TV, el a spus ca a fost amenintat.

„Mi-au zis ca-mi capseaza gura daca mai vorbesc”, a declarat Badulescu. Intrebat despre implicarea lui Liviu Dragnea sau a PSD in represiune, Badulescu si-a sucir declaratiile anterioare:  „Nu stiu, eu nu detin asemenea informatii si eu nu mint”.

Badulescu declarase anterior, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, ca a mintit la Parchet atunci cand a fost audiat in ancheta privind violentele de la protestul diasporei din 10 august.

„Dom’le, dupa cate am facut eu… Am mers pana acolo incat a trebuit sa mint. (…) Am avut o alta atitudine decat cea care ar fi trebuit atunci cand am declarat in fata organelor de urmarire penala ce m-au intrebat referitor la evenimentele din 10 august si am spus asta in contextul in care am vrut sa subliniez faptul ca am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa trag cu acest partid“, a afirmat Badulescu.

El a mai spus ca sunt lucruri pe care de acum incolo va trebui sa le lamureasca cu cei care se ocupa de ancheta.

„Mi-a fost greu sa ajung pana aici, nu am crezut niciodata ca daca-i spui lui Codrin Stefanescu trompeta si muncesti atatia ani in partidul asta esti dat ca o masea afara“, a adaugat Badulescu.

Intrebat daca va merge la Parchet sa-si schimbe declaratia, Aurelian Badulescu a replicat: „Nu, o sa ma cheme Parchetul si o sa zica: «Domnu’ Badulescu, ai spus ca ai mintit». Da, domnule. «Ia pixul si hartia si hai sa vedem ce trebuie sa indreptam aicea»“.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More