„Kovesi – presedinte al Romaniei, Iohannis – presedinte al Consiliului European”. Fost consilier prezidential, scenariu care innebuneste PSD

Sociologul Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, sugereaza ca Laura Codruta Kovesi ar putea candida si deveni presedinte al Romaniei in cazul in care Klaus Iohannis ar accepta sa devina presedinte al Consiliului European.

„Daca se intampla sa fie ales presedinte al Consiliului European, prin negocieri, probabil Romania o sa piarda functia de procuror sef european si opozitiei ii va lipsi un candidat cu sanse la functia de presedinte.

Oh, wait 🙂 …”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Klaus Iohannis nu a dat un raspuns transant, joi, cand a fost intrebat de un jurnalist strain despre posibilitatea de a deveni presedinte al Consiliului European.

“Daca aceasta este opinia cuiva, este in regula pentru mine”, a spus Iohannis, comentand informatiile publicate de Financial Times.

”Nu cred ca in acest moment este bine sa comentam pe baza zvonurilor”, a adaugat presedintele.

Laura Codruta Kovesi a negat pana acum ca are in vedere o cariera politica, spunand ca doreste sa mearga pana la capat in cursa pentru sefia Parchetului European.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More