Klaus Iohannis, în ipostaze foarte rare. Imagini nemaivăzute de pe vremea când era primar al Sibiului

Jurnalista Floriana Jucan a scos din ”sertar” niște imagini rare cu Klaus Iohannis, de pe vremea când se îmbrăca în tot felul de costume la diferite evenimente culturale care aveau loc în Sibiu. De altfel, festivalul medieval unde a fost surprins Iohannis are loc și de când acesta a plecat de la primăria fostei capitale culturale europene. Imaginile pe care redactorul-șef al revistei Q Magazine le-a publicat pe Facebook au strâns numeroase reacții.

Klaus Iohannis, în ipostaze nemaivăzute

Fostul primar al Sibiului a participat an de an la festivalul medieval care are loc de obicei primăvara, îmbrăcat în tot felul de straie. Unii dintre internauți l-au comparat pe Iohannis cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, cunoscut pentru excentricitatea sa și costumele pe care le purta la tot felul de festivaluri organizate chiar de el pe malurile litoralului românesc. Printre cei care au văzut pozele Florianei Jucan au atacat-o pe jurnalistă luându-i partea candidatului la președinție, care a scris un text ironic la adresa acestuia. (Pentru a vedea imaginile cu Iohannis, accesează galeria foto a articolului).

„Fetiș medieval cu vasalități”, este comentariul pe care l-a notat jurnalista la fotografiile postate. „Au vreo 100 de ani pozele … v-a fost tare greu să găsiți în arhivă… De ceva mai recent nu ați găsit să vă legați? Nimic, nimic? Și oricum nu ați găsit mare lucru… nimic compromițător! Doar niște costume purtate simbolic”, este unul dintre comentariile pe care le-au scris oamenii pe Facebook.

Un internaut spune că festivalul este o mascaradă culturală

„Toată această mascaradă așa-zis ”culturală” nu e decât un Kitsch penibil chiar dacă se repetă și în alte orașe din Transilvania. O maimuțăreală stradală a ceea ce a fost, probabil, cândva, viața prin aceste orașe nu ne aduce vreun câștig cultural ci doar unul de amuzament. Iar ca persoană serioasă să te pretezi la astfel de ”panoramă a deșertăciunilor” înseamnă să te arunci în plin penibil! Râdeam cândva de Băsescu ce mi se părea comic dar azi cred că el, cu toată înclinația spre show, nu s-ar fi pretat la așa ceva…”, a scris altcineva.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Vestea anului pentru România! Iohannis a făcut anunțul așteptat de toată lumea: Când intrăm în Schengen
  • Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt! Suferă de o BOALĂ GRAVĂ
  • O femeie a batut la usa vecinei care facea amor zgomotos. Ce s-a intamplat dupa pare desprins din filme
  • FOTO. Vedeta nu are deloc RUȘINE: a ieșit pe stradă într-o rochie transparentă prin care se vede TOT! Imagini FIERBINȚI!
  • Sărbătoare mare în calendarul ortodox! Ce este interzis să facă azi: E mare păcat
  • Istorii necunoscute. Cum și-a bătut joc Nicolae Ceaușescu, aflat în vizită la Iași, de Ion Iliescu.
  • S-a schimbat vârsta de pensionare! Poți să depui deja cererea
  • Un parior din Piatra Neamţ cu România pe bilet a dat lovitura! Un gol în minutul 90+2 i-a adus un câştig de peste 30.000 de lei
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More