Klaus Iohannis a fost invitat la Buckingham, cu ocazia aniversării prinţului Charles

0 52

Administraţia Prezidenţială a confirmat joi că preşedintele Klaus Iohannis a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, invitaţia de a participa în luna noiembrie la recepţia organizată cu ocazia aniversării prinţului Charles.

Astfel, Regina Elisabeta a II-a va organiza pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, o recepţie cu ocazia aniversării prinţului Charles.

În luna mai a acestui an, Prinţul Charles a fost într-o vizită oficială în România. Prima oprire a moştenitorului Coroanei a fost la Palatul Cotroceni.

Prima vizită oficială a moştenitorului coroanei britanice în România a avut loc în urmă cu un an, atunci când timp de trei zile a vizitat, printre altele, Muzeul Satului, Centrul vechi al Bucureştiului şi Delta Văcăreşti.

Tot atunci a fost decorat cu Ordinul Naţional Steaua României în Grad de Mare Cruce, pentru promovarea imaginii României în lume. Principele de Wales vine însă de mult timp în România.

Fascinat de frumuseţile Transilvaniei, a cumpărat câteva proprietăţi în zona Viscri. În plus, are şi o fundaţie care susţine păstrarea patrimoniului nostru.

Recomandari