Katarina, prima reacție după ce a aflat că a murit mama ei, Petruța Gheorghe. Ultima postare a medicului pe Facebook

Familia lui Andrei Gheorghe trece prin momente cumplite. Katarina, fiica psihoterapeutului Petruța Gheorghe, nu a dorit să vorbească foarte mult despre acest subiect sensibil și este firesc.

Katarina a confirmat că Petruța Gheorghe, mama ei, a murit

Contactată de cei de la spynews.ro,rel="sponsored"> Katarina nu a făcut altceva decât să confirme că mama ei a murit, așa cum a scris presa, și a cerut totodată discreție, lucru absolut normal în astfel de momente.

Petruța era foarte apropiată de fiica ei, Katarina, unul dintre cele mai de succes nume din industria muzicală românească.

Petruța se mândrea cu fiica ei

De altfel, ultima postare a Petruței pe Facebook făcea referire tocmai la fata ei. Femeia era destul de activă pe rețelele de socializare, în special pe Facebook.

În luna octombrie, mama Katarinei a distribuit un filmuleț pentru a le arăta prietenilor cât de talentată este fata ei.

Petruța se va întâlni acolo sus cu Andrei Gheorghe, care a murit în luna martie a anului 2018.

„Înainte să intru la tratament am ascultat melodia «Stand by me» şi mi s-a părut atât de frumoasă. M-am întors de la tratament şi, pentru prima dată după cinci săptămâni, nu aveam niciun dram de energie. Aia a fost singura zi în care am stat doar la pat”, a declarat Petruța în urmă cu un an pentru Antena Stars.

„El a iubit enorm. Şi-a iubit copiii, toţi copiii. Pe fiica lui, Anastasia, pe copiii mei. El iubea totul cu patimă. Iubea tot, tot!”, a mai spus Petruța după ce l-a pierdut pe Andrei.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More